nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása

Ilyen válásra számíthat Tóth Gabi és Krausz Gábor

Úgy tűnik, hogy ez nem lesz egy évekig húzódó, vitától hangos válás, még a megcsalás fényében sem. Akár már néhány héten belül lezárulhat a kapcsolatuk.

Alig két hónapja jelentette be Krausz Gábor és Tóth Gabi, hogy hat év után külön folytatják, máris a válás időpontja van terítéken. A szakítás nem volt minden fricskától mentes. A pár kikövette egymást a közösségi médiában, az énekesnő az új párjával járt koncertezni, ami után a sztárséf magához költöztette a kislányát, tehát borítékolva volt, hogy a válás is legalább annyira hangos lesz, mint az elmúlt hetek.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Fotó: Fotocentral/Olajos Piroska

A Blikk azonban most arról számolt be, hogy nem érdemes erre nagyon nagy téteket tenni. Úgy tűnik, hogy a botrány ellenére sikerült civilizáltan megbeszélni a felmerült kérdéseket, hiszen mindkettejüket az vezérli, hogy kislányuk, Hannaróza ne sérüljön a válás során.

Már a válás bejelentésekor is úgy fogalmaztak posztjaikban: „Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra” – írták mindketten.

A lap értesülései szerint részben ennek, részben pedig a közös vagyon hiányának tudható be, hogy akár heteken belül kimondhatják a válás tényét. A szentendrei házról úgy tudni, hogy Gabi tulajdonában van, a hitel is őt terheli, a séf maximum adóstárs lehet, amennyiben az énekesnő nem fizet. Az egyetlen, ami tárgyalásra adhat okot, az a felügyeleti jog megosztása Hannaróza felett. Ám a fentiek alapján úgy fest, hogy ebben is sikerült közös nevezőre jutniuk.

„A kislány fele-fele arányban van a szüleivel most is: hol Gabival tölt egy kis időt, hol pedig Gáborral, de ezt mindig meg tudják beszélni egymással. Hannaróza sokat van velük a próbákon, felvételeken is, és láthatóan tetszik neki ez a világ, élvezi, amikor a szüleivel lehet a stúdióban is. De úgy tudom, ezenkívül sincs semmiféle vitás kérdés kettejük között, mindenben meg tudnak egyezni, ezért ők is gyors válásra számítanak” – mondta a Blikknek egy, a párhoz közel álló, neve elhallgatását kérő ismerős.

Ez is érdekelhet Krausz Gábor Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top