nlc.hu
Sztárok

Kibékült Tóth Gabi és Majka

Tóth Gabi élő adásban árulta el, kibékültek Majkával, majd a rapper ismét odaszúrt neki

Telefonon intézték a sérelmeket.

A Sztárban sztár leszek! múlt heti adásában Majka durván megsértette Tóth Gabit, aki könnyekre fakadt a kamerák előtt. A válófélben lévő Gabi abban az adásban készült először előadni legújabb dalát, az Átkozott nyárt, ráadásul új kedvesével, Papp Máté Bencével. 

Köllő Babett, Majka, Tóth Gabi

Fotó: Schumy Csaba

Történt ugyanis, hogy Szologjan Edgar produkciója után Tóth Gabi megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat. Mire a rapper Edgarnak címezve azt mondta, vigyázzon, ha az énekesnővel táncol, mert akkor rezeg a léc. Ennyi nem volt elég, még hozzá kellett fűzni: „Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak!” Ezt követően Gabi már nem tudott megszólalni és igyekezett visszatartani a könnyeit, nem sok sikerrel. Később elárulta, Majka ezúttal túl messzire ment. 

Tegnap este Till Attila nem bírta ki, rákérdezett, sikerült-e azóta rendezni viszonyukat. „Hogyne – válaszolta az énekesnő. – Beszéltünk, felhívott telefonon, dumiztunk. Megbeszéltük, ki hova megy vásárolni. Én a Lehel csarnokba szeretek járni, ő nem tudom, hova…”

Később azért az énekesnő jól rápirított Majkára, Széchenyi Lili és Marics Peti produkciója után, amikor elmondta, szerencsések a tévénézők, hogy Peti két adásban is szerepel a TV2-n, majd a rapper visszakérdezett, kik a szerencsések? „Te vagy a szerencsés, hogy itt ülhetünk még mindig együtt és nem öltelek meg.”

Majka ennek ellenére ezúttal sem fogta vissza magát, bár beszólása után Gabi megölelte a rappert, az ismét odaszúrt neki. Nagy Alexa Tóth Verával énekelt a színpadon, melyet a rapper így véleményezett: „Minden hétre jut egy Tóth extra produkció.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top