nlc.hu
Sztárok

Így kezeli Tóth Gabiék válását a TV2

Óvintézkedéseket kellett bevezetnie a TV2-nek Tóth Gabi és Krausz Gábor válása miatt

Hamarosan elkerülhetetlen lesz, hogy a színfalak mögött összefussanak.

Lassan két hónapja tartja lázban az embereket Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. Ugyan, amikor bejelentették, hogy külön utakon folytatják, arra kérték az embereket, tartsák tiszteletben, hogy nem szeretnének részletekbe bocsátkozni. Bár valóban nem álltak ki a nyilvánosság elé és tisztázták az összes pletykát, oszlatták el a kételyeket, sokat nem tettek érte, hogy kérésüket tiszteletben lehessen tartani.

Krausz Gábor és Tóth Gabi

Fotó: Birton Szabolcs

Habár a közleményben mindketten azt kérték, legyünk tekintettel kislányukra, Hannarózára, ezt éppen ők rúgják fel, hiszen most sokkal több fotót osztanak meg a gyermekről, mint korábban. Hogy ennek mi lehet az oka, azt persze csak ők tudják, mi szimplán találgathatunk. Ha ez nem lenne elég, megállás nélkül megy az oda-vissza üzengetés sejtelmes fotókon, megjegyzéseken és dalokon keresztül.

Arra azonban kevesen gondoltak, milyen pácba keverték ezzel a munkaadójukat, a TV2-t. Hiszen az énekesnő is rendszeres szereplő a csatornán, ahol hamarosan indul a Sztárban Sztár leszek! élő show-ja. Krausz Gábor pedig elvállalta a felkérést, így ő is minden hétvégén képernyőn lesz Mikes Annával a Dancing with the Starsban. Ez okozott némi fejfájást a TV2-nek.

A TV2 óvintézkedéseket vetett be a sztárjaik lelki nyugalma érdekében.

„Ilyenkor a csatorna legfeljebb két dolgot tehet: pártatlan marad és igyekszik minden eshetőségre felkészülni” – ecsetelte egy informátor a Story magazinnak, majd hozzátette: a produkciók munkatársai mindent megtesznek a profi, gördülékeny együttműködés érdekében, éppen ezért sem most, sem a későbbiekben nem kívánnak állást foglalni, éreztetni bármelyikükkel is, hogy mit gondolnak a történtekről. „Mivel mindketten kimagaslóan nézett műsorokban szerepelnek, így Gabi és Gábor is egyformán értékes, megbecsült tagjai a TV2-nek, akikkel hosszú távon tervez a csatorna. Úgy tudom, arra például különösen figyelnek, hogy ne konfrontálódjanak a kollégák előtt, és lehetőség szerint más-más időpontban tartózkodjanak a székházban. Persze nyilván vannak és hamarosan lesznek is olyan esetek, amikor elkerülhetetlen, hogy találkozzanak, ilyen például a két műsor keresztpromója, amikor a Dancing with the Starsban felvonultatják a Sztárban sztár leszek! zsűritagjait, de őket ismerve mindketten profin, személyes sérelmeiket félretéve fognak eleget tenni a kötelezettségeiknek.”

Story magazin címlap

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top