nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi így üzent

Tóth Gabi újabb burkolt üzenete: „Istenem, hogy éljek, hogy a világ ne szóljon meg”

Vajon Krausz mikor reagál?

Már másfél hónapja tartja lázban az embereket Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. Ugyan, amikor bejelentették, hogy külön utakon folytatják, arra kérték az embereket, tartsák tiszteletben, hogy nem szeretnének részletekbe bocsátkozni. 

Elismerhetjük, nehéz egy ilyen kérést úgy tiszteletben tartani, ha a két fél szinte minden héten bedob egy sejtelmes üzenetet a közösbe. Minden úgy kezdődött, hogy Krausz a legelső közleményében már érdekesen fogalmazott. Azt írta,  „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”, ebből sokan arra következtettek, az énekesnő a Fricska táncegyüttes egyik tagjával kerülhetett közelebbi viszonyba. Senki nem erősítette vagy cáfolta meg a hírt. Ezt követően az énekesnő majd’ minden fellépésén beszólt valamit két szám között. 

Tóth Gabi

Fotó: Olajos Piroska

„Ez a dal arról szól, hogy a szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat és mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk. A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal”mondta az előadó az egyik koncerten. 

Az üzenetháború jó ideje tart a két fél közösségi oldalán is. Habár egyikük sem akar nyilatkozni, mégis közlési kényszerük van, és úgy vélik, a sejtelmes szavak megosztása jobb is, mintha kiállnának és elmondanák, mi van bennük. Gabi volt, hogy olyan dalt osztott meg Instagramon, melynek a szövegében az állt, „Már szabadok vagyunk”, később pedig az egyik fotójához azt írta: „Új fejezet”. Krausz a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján élt a lehetőséggel, hogy odapirítson exének, majd az Új fejezet című képére reakcióként kitett egy hasonlót, ugyanilyen címmel. 

Tóth Gabi most egy fotóval rukkolt elő, melyhez csak annyit fűzött: „De azt mind elfújja a szél”, a kommentelési lehetőségeket pedig továbbra is kikapcsolva tartja. A bejegyzéshez szerkesztette Sebestyén Márta Széki magyar című dalát is, melynek szövege:

Ne szeressél kettőt-hármat,

mert’ az egy is elég bánat.

Olyan bánat a szívemen

kétrét hajlott az egeken.

Ha még egyet hajlott volna,

s szívem kettéhasadt volna.

Jaj, Istenem hogy éljek meg,

hogy a világ ne szóljon meg.

Jaj, Istenem hogy éljek meg,

hogy a világ ne szóljon meg.

Kíváncsian várjuk, érkezik-e válasz a másik oldalról, és ha igen, mikor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top