nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor üzenete

Krausz Gábor ismét nyilvánosan üzent Tóth Gabinak

Lesz ennek vége valaha?

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásán pörög az internet több mint egy hónapja. A hírt a séf jelentette be, aki már az első közleményében elejtett egy kis utalást arra, mi okozhatta házasságuk vesztét. 

Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Mint írta, „időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”, ebből sokan arra gondoltak, az énekesnő összeszűrte a levet a Fricska táncegyüttes egyik tagjával. A helyzeten nem javított, hogy Gabi nem csak nem cáfolta meg a pletykát, de több alkalommal ment nyilvános eseményre a táncossal, miközben közösségi oldalain és koncertjein burkolt célzásokat tett. Például: „Ez a dal arról szól, hogy a szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat és mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk. A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal.” Mindeközben pár naponta tölt fel egy képet kislányával, Hannarózával, mutatva, milyen közel állnak egymáshoz. Teszi ezt úgy, hogy korábban kijelentette, nem szeretné gyermekét mutogatni a nyilvánosságnak, most mégis, mintha pajzsként emelné maga elé.

Közben múlt héten bejelentette a TV2, Krausz Gábor is szerepelni fog a Dancing with the Stars negyedik évadában. A séf a sajtótájékoztatón kifejezetten jó hangulatban volt és arra is ügyelt, hogy interjú adás közben odaszúrjon egyet Gabinak. Elmondta, reméli, hogy táncpartnere, Mikes Anna a szuflát is kihajtja belőle. Nem kellett sokat találgatni, hogy ezzel egy korábbi Tóth Gabi-interjúra célzott, amikor az énekesnő azt nyilatkozta a Fricska táncegyüttes tagjai kihajtották belőle a szuflát is. Mindenki hallja úgy, ahogy szeretné. 

Most itt van az újabb adok-kapok. Gabi a minap 24 óráig elérhető Instagram-történetébe töltött fel egy fotót magáról, amin háttal áll, és annyi fűzött hozzá: „New chapter”, azaz, „Új fejezet”.  Alig pár órával később meg is érkezett a séf válasza, aki hasonló képet készített magáról: hátulról, széttett karokkal, mintha magához ölelné a világot, a szöveg pedig ugyanaz: „New chapter”

Hogy melyiküknek mi a célja ezzel a nyilvános üzengetéssel, csak ők tudják. Azonban valószínűleg nagyon sok rajongójuk érzi már úgy, jobb lenne, ha a két fél közül valamelyik inkább előállna a farbával és elmondaná, ami a nyilvánosságra tartozik, a többi pedig maradhatna a négy fal és a történet számos szereplője között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top