nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi idézete

Tóth Gabi egy idézettel üzent: „Ömlik a kamu a fejemre”

Ismét egy olyan képet töltött fel, melyen Hannarózát öleli.

Tóth Gabit évek óta érik támadások, hol a politikai nézetei miatt, hol pedig azért, mert felvállalja kereszténységét. Ezek a gyűlöletcunamik már párszor kikészítették az énekesnőt, de olyan nagyot talán még sosem kapott, mint az elmúlt hetekben. Augusztus 9-én ugyanis Krausz Gábor bejelentette, hat év után véget ért a házasságuk

Tóth Gabi

Fotó: Schumy Csaba

A pletykák szerint a válás oka az lehet, hogy Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes egyik tagjába, akivel azóta több alkalommal is megjelent nyilvános eseményen. Arról, hogy mi a valóság, egyik fél sem nyilatkozott, az énekesnő viszont nehezen állja meg, hogy amikor lehetősége adódik, ne tegyen célzó üzeneteket. Korábban egy Instagram-fotójánál osztott meg egy olyan dalt, melynek a szövege: „Most már szabadok vagyunk”, később pedig koncertje közben szúrt oda: „Ez a dal arról szól, hogy a szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat és mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk. A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal”.

Gabi ezeken kívül csak lányáról, Hannarózáról oszt meg képeket, és bár az arcát kitakarja, ez korántsem egyezik a korábbi elveivel, miszerint nem szeretné mutogatni gyermekét. Most ismét vele töltött fel egy videót 24 óráig elérhető Instagram-történetébe és a következő, sokatmondó idézetet fűzte hozzá: 

„Mikor rám szakad a felhő, túl sok a gyűlölet körülöttem, mint sűrű erdő. De magamban nem tűröm meg. Ömlik a kamu a fejemre, mégis tudom, hogy bűvölet, délibáb. Veszek egy levegőt és azzal űzöm el.”

Gabi innen idézett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top