nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi horvátországi nyaralás

Tóth Gabi sejtelmes üzenete: „Már szabadok vagyunk”

Az énekesnő új fotója alá egy nagyon sokatmondó dalt választott kíséretnek, amivel beindultak a találgatások.
Tóth Gabi

Az elmúlt napokban Tóth Gabi neve csúcsra járatott fogalomként vonult be a köztudatba, köszönhetően annak, hogy férjével, Krausz Gáborral elváltak útjaik. Azóta az is kiderült, hogy új párja a Fricska Együttes tagja, Papp Máté Bence hat évvel fiatalabb az énekesnőnél, sőt, Gabi a Krausz vezetéknevet is hátra hagyta és közösségi oldalain ismét csak Tóthként hivatkozik magára.

 

Mindez nyilván nagyon sok energiáját emésztette fel a sztárnak, így úgy döntött, hogy az augusztus 20-i programokra – és a kenyérszelésre, amit végül úgy tűnik, hogy mégis ő fog csinálni – egy horvátországi nyaralás keretében készül rá.

Instagram-oldalán egy olyan fotót osztott meg, ahol fehér strandruhában és kalapban sétál, a képhez pedig a Leona Lewis: Now we are free (azaz: Most már szabadok vagyunk) című számát választotta kísérőnek, ami egyébként a Gladiátor című filmben is felcsendült.

A kommentelők között rögtön beindultak a találgatások, hogy vajon kinek és mit akart üzenni, ugyanakkor nem kell hozzá doktori fokozat, hogy az ember a sorok között olvasson, hiszen Gabi az új párjával utazott a romantikus helyszínre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top