nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor megmutatta tánctudását

Krausz Gábor ízelítőt adott a tánctudásából: csípőmozgásáért odáig vannak követői

Mikes Annának volt igaza.

Krausz Gábor nehéz időszakot tudhat maga mögött. Nincs két hónapja, hogy közösségi oldalán bejelentette, hat év után külön utakon folytatják Tóth Gabival. A válás önmagában is erőt próbáló, pláne az ő esetükben, ugyanis az emberek hamar összerakták a képet, miszerint az vethetett véget a kapcsolatuknak, hogy az énekesnő összejött a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával. 

Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Habár arra kérték a rajongóikat, ne zaklassák őket a témával kapcsolatban, elkerülhetetlen, hogy állandóan rájuk vetüljön a reflektorfény, hiszen minduntalan sejtelmes üzenetekkel árasztják el az internetet. Arról nem is beszélve, a séf még a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján is odapirított egyet Gabinak. Azóta viszont lelkesen készül, hogy megmutassa tánctudását a hamarosan induló műsorban. Párja, Mikes Anna többször is elmondta, kifejezetten jó érzéke van a tánchoz, ráadásul a személyisége is lenyűgöző, pláne, amikor ő maga azt állítja, falábú. Táncpartnere folyamatosan kiemeli, éppen ez a szerénység az, amit kedvel Gáborban. 

Úgy tűnik, hihetünk a profi táncosnő szavainak. A séf legújabb Instagram-bejegyzésében adott egy kis ízelítőt arról, hogyan mozog a parketten. Finoman szólva, követői odavannak azért a csípőmozgásért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top