nlc.hu
Sztárok

Mikes Anna Krausz Gáborról

„Az látszik, hogy egyre jobban van” – Mikes Anna megszólalt Krausz Gábor állapotáról

Egyre több időt tölt együtt a séf és partnere.

Miközben több mint egy hónapja Krausz Gábor és Tóth Gabi válásán pörög mindenki, a felek a háttérben igyekeznek túllépni a történteken, és folytatni az életüket. Persze, az emberek pörgéséhez a séf és az énekesnő bőven hozzájárul, mivel szinte minden második napra jut egy sejtelmes üzenet a közösségi oldalaikra, amit úgy pattogtatnak ide-oda, mint a pingponglabdát. 

A minap például hasonló fotókat osztottak meg, „Új fejezet” címmel, miután egy héttel ezelőtt Krausz a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján küldött egy visszafogott, ám annál egyértelműbb fricskát volt kedvesének. Most azonban Mikes Anna, Krausz Gábor táncpartnere mesélt arról, hogyan haladnak a táncpróbák a séffel, hiszen mint az elején említettük, az élet nem állt meg. 

Mikes Anna, Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

„Minden évben kevés idő van a felkészülésre, idén viszont még kevesebbet kaptunk, pár hetet összesen. Az elején mégsem lehet heti 5-6 próbával kezdeni, itt fontos az ütemezés, hiszen azt se szeretném, ha a partner idő előtt elfáradna, ezt nekem kell felmérnem, hogy milyen kondíciója van. Nagyon meg kell pörgetni, heti négy edzéssel kezdtünk, de egyre több lesz, nem is számolom már, heti 5 az biztos – kezdte a Blikknek a táncos, majd kitért arra is, milyen partner Gábor. – Minden táncpartner kihívás, mindegyik más ok miatt. Gábornak nagyon jó adottságai vannak: nem kell plusz kilókat leolvasztani róla, nagyon ügyes mozgása van, nagyon akar, szorgalmas, bennünk van a lendület. Annyi, hogy neki még fel kell vennie a tempót. Ez friss dolog, így nem érdemes összehasonlítani az eddigi tánctársaimmal, de tény, hogy érződik, ő a legfiatalabb eddig, ezért könnyebb vele.

Anna hozzátette, eddig zavartalanul mennek a próbák, szakmailag és emberileg is támogatja a partnerét. „Velem tök normális. A tanítványt látom benne, akit meg kell tanítani táncolni, ő pedig úgy áll hozzám, mint aki meg akar tanulni táncolni. Az látszik, hogy egyre jobban van, egyre oldottabb, magabiztosabb, tetszik neki a tánc, és nekem az a fontos, hogy jól érezze magát. Az első órákon az ember nyilván feszélyezett, de látja, hogy könnyen veszi az akadályokat – magyarázta Anna, aki nem fél attól, hogy a séf esetleg nem bírja érzelmileg a megpróbáltatásokat. –  Nem félek ettől, a bizalom az egész alapja és az megvan. Fel sem merült bennem, hogy visszalépne. Ő ezt elvállalta, tudja, mivel jár. Ez egy jó együttműködés, idáig jól haladunk, szépen fejlődik. Nagyon kell bíznia bennem és nekem is benne, ez kölcsönös, esni tudni kell, bízik bennem az emeléseknél is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top