nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor a DTWS-ről

Orosz Barbi megpróbálta kellemetlen helyzetbe hozni Krausz Gábort élő adásban – Nem sikerült

A műsorvezetők mindenre választ szerettek volna kapni.

Krausz Gábor is szerepelni fog a Dancing with the Stars negyedik évadában, ahol Mikes Anna igyekszik kihozni belőle a maximumot. Ma reggel a Mokkában vendégeskedett a páros, ahol kiderült, Gábort három éve hívják folyamatosan a műsorba, idén pedig úgy vette fel a telefont, elmegy, de többet ne keressék már ezzel. 

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna a Mokkában

Anna állítja, egyáltalán nem olyan botlábú a séf, mint ahogyan azt ő mondja, majd az is hozzátette, szerinte elképesztően szerethető személyiség, aki rendkívül szerény. Gábor ezen a ponton kiegészítette partnerét és elmondta, kinek szeretne megfelelni a műsorban. „Nagyon szeretnék megfelelni neki, nem is annyira magamnak meg az embereknek, hanem neki, mert tudom, hogy profi, hogy tanárnő és a versenyzőkkel meddig jutott. Nagyon ciki lenne, hogy ha most az első adásban kiesnék.”

Orosz Barbi többször is próbálta megfogni a párost, is kicsikarni belőlük, mennyire izzik közöttük a levegő. Először, amikor Anna beszélt, szúrta közbe, hogy nincs olyan férfi, aki ne virágozna ki mellette és ne tudná megmutatni a férfiasságát. Ezt követően akkor, amikor arról meséltek, az éppen válófélben lévő séf is kiveszi a részét a koreográfia összeállításából. Mint mondták, volt olyan, amikor ő kérdezte, mi lenne, ha abban a pillanatban összenéznének Annával. 

„Csempészi a szexualitást? – csapott rá egyből a témára a műsorvezető, amit könnyedén rázott le magáról Krausz. – Az egymásra nézés azért még nem szexualitás.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top