nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor jól érzi magát Mikes Anna mellett

Krausz Gábor Mikes Annáról: „Jól működik a kémia közöttünk”

Fizikailag és mentálisan is egyre jobban érzi magát a séf.

Krausz Gábor nem csak Tóth Gabival való válása miatt van a rivaldafényben. Mint kiderült, idén ő is megmutatja, mire képes a konyhán kívül, a táncparketten, ugyanis Mikes Anna oldalán fog szerepelni a Dancing with the Stars negyedik évadában. 

Mikes Anna, Krausz Gábor

Fotó: TV2

Anna korábban elmondta, nagyon könnyen dolgozik együtt a séffel, akivel egyre jobban meg is bíznak egymásban. Hasonlóan pozitívan állt a kezdetekhez Krausz is, aki a műsor bejelentését követően a Story magazinnak mondta el, a szakítás óta sok mindent átértékelt. 

„Az utóbbi időben például jobban odafigyelek magamra, az étkezésemre, edzem, ami a súlyomon is meglátszik. Eddig mínusz kilenc kilónál tartok, ami a kondíciómnak se árt, ha már táncolni nem tudok – magyarázta Krausz, majd arra is kitért, milyen a kapcsolata Annával. – Jól működik a kémia közöttünk. Felszabadító érzés, hogy nem kell azon gondolkoznom, vajon mikor sértődik meg egy beszólásomon. Jó, hogy végre valaki értékeli a humoromat!”

Story magazin - címlap

Story magazin – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top