nlc.hu
Sztárok

Musical-színész lesz T. Danny?

DWTS: Szente Vajk máris munkát ajánlott a döntőbe került T. Danny-nek

Nem ez az első eset, hogy a rendező potenciális színházi tehetségre figyelt fel a táncos show-műsorban.

A Dancing with the Stars szombati elődöntőjében T. Danny-ék mindkét táncukkal elvarázsolták a zsűrit. A második produkciójuk, a tangó utáni értékelésnél Szente Vajk még musical-szereplési lehetőséget is ajánlott a rappernek

Szente Vajk

Forrás: DWTS – videó

Nem azért mondom, de az énekléssel foglalkozni továbbra is, és a tánccal is foglalkozni kell, és a kettőt úgy hívják, hogy musical” – mondta a rendező T. Danny-nek. Mire a rapper: “Várom a hívásod“.

Tényleg? Kezet fogunk rá?” – kérdezett rá Szente Vajk. T. Danny erre odasietett a zsűriasztalhoz, és kézfogással pecsételték meg a jövőbeni közös munkát (a videóban 04:14-04:40 perc között).

Szente Vajk

Forrás: DWTS – videó

Nem tudtam, hogy szerződtetni jövök. De abban biztos vagyok, hogy 10 pontot jöttem ma adni” – fűzte hozzá a rendező.

Egyébként Szente Vajknak nem ez volt az első állásajánlata a Dancing with the Stars-ban. A táncos show-műsor előző évadában Csobot Adélnak előlegezte meg a közös munkát. Miután szuperlatívuszokban beszélt az énekesnő és táncpartnere, Hegyes Berci második produkciójáról az elődöntőben, azt mondta Adélnak, hogy nem tudja elképzelni, hogy 2023-ban ne dolgozna vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top