nlc.hu
Sztárok

T. Danny kétszer is maximális pontszámot kapott a DWTS elődöntőjében

T. Danny pokoli jól táncolt, az egyik emelésüket még egyszer meg kellett mutatni a zsűrinek – videó

Egyértelmű volt, hogy partnerével ott lesznek a döntőben.

A Dancing with the Stars negyedik évadának döntő előtti adásában kétszer is maximális pontszámot kapott a zsűritől T. Danny és partnere, annyira lenyűgözte őket a táncuk. 

„Nehéz bármit is mondani. Nagyon szépen köszönöm a bizalmat, és hogy ennyi jót mondtatok…Ebben a táncban benne volt minden eddigi táncunk, fegyelmezettnek kellett lenni, tartani kellett magamat, szigorúnak kellett lennie, érzelmesnek kellett lennie” mondta az értékelés után. 

Mint a 24.hu írja, második produkciójuk egy tangó volt, amiben egy nagyon komplex emelést is bemutattak. Szente Vajknak pedig eztó annyira tetszett, hogy pontozáskor kérte, mutassák be újra, hogy értelmezhesse lassítva is.

Juronics Tamás is jelezte, még ő sem értette, mikor figyelte a párost a parketten. „Nagyon fontos, hogy nem biztonsági játékot játszotok. Tele volt kockázatos dolgokkal, emelésekkel” – jegyezte meg.

T. Danny a tangó után pedig nemcsak a nézőknek mondott köszönetet a támogatásukért, hanem barátainak, családtagjainak és szerelmének is. Az énekes és rapper nemrég mesélt a kapcsolatáról, mint bevallotta eddig még soha nem volt szerelmes. 

„Nekem eddig még nem volt barátnőm, most vagyok először szerelmes. Egészen egyszerűen úgy érzem, így vagyok teljes és igazán boldog. Nyilván lehet az ember egyedül is boldog, de az nem az igazi. Azt gondolom, ő is kellett ahhoz, hogy ilyen koncentráltan, minden erőmmel tudjam csinálni ezt a műsort”

– nyilatkozta a story.hu-nak.

T. Danny és Lissák Laura

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top