nlc.hu
Sztárok

T. Danny a szerelmi életéről

T. Danny magánéletéről vallott: „Most vagyok először szerelmes”

Úgy érzi, most teljes az élete.

T. Danny az egyik legfelkapottabb hazai előadó, aki igyekszik a zenéjével érvényesülni, ezért csak ritkán enged betekintést a magánéletébe. Mint kiderült, az azonban régóta vágyott álma volt, hogy szerepelhessen a Dancing with the Starsban, éppen ezért nagyon megviselte, amikor múlt héten partnerével, Lissák Laurával a veszélyzónába kerültek

T. Danny

Fotó: Trenka Attila

A zenész a story.hu-nak elmondta, sokan azt hiszik, minden félvállról vesz, pedig ez egyáltalán nem így van. 

„Kívülről úgy tűnhet, mennyire laza és könnyed vagyok, és semmi nem érinthet még igazán, de ez egy kisebb félreértés velem kapcsolatban. Sokkal több érzelem van bennem, mint hinnék. A legapróbb dolgokon is képes vagyok napokig tépelődni és mélyen megélni őket. A múlt heti veszélyzóna is ilyen volt. Nagyon rosszulesett, hogy a kiesés közelébe kerültünk. De természetesen egy pillanatig sem tántorított el minket, ha lehet, még nagyobb lelkesedéssel készülünk ezen a héten” – magyarázta a lapnak T. Danny, aki most először a magánéletéről is ejtett pár szót. Mint kiderült, a barátnője támogatása rengeteget számít neki a műsor során. 

 „Nekem eddig még nem volt barátnőm, most vagyok először szerelmes. Egészen egyszerűen úgy érzem, így vagyok teljes és igazán boldog. Nyilván lehet az ember egyedül is boldog, de az nem az igazi. Azt gondolom, ő is kellett ahhoz, hogy ilyen koncentráltan, minden erőmmel tudjam csinálni ezt a műsort” – mondja a rapper, aki ennél többet nem kívánt mondani a szerelmi életéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top