nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra a magánéletéről

Stana Alexandra tisztázta, mi van közte és Marics Peti között

Elárulta, hogy állnak most a dolgok az énekessel.

A Dancing with the Stars 4. évada után Stana Alexandra és Marics Peti kapcsolata is lázban tartotta az országot, akárcsak Krausz Gáboréké. A táncosnő a story.hu-n megjelent interjúban tiszta vizet öntött a pohárba: reagált a szóbeszédekre és elárulta, van-e valami közöttük.

Stana Alexandra

Stana Alexandra a TV2 Zsákbamacska című vetélkedőjében – Fotó: Sajtószoba

Arra a kérdésre, hogy „csak” a táncról szólt, vagy több is kialakult-e közöttük, Stana Alexandra a következőket válaszolta: “Nem bánt és nem is lep meg a kérdés. Egyszerűen a tánc akarva-akaratlanul teremt egy közelséget két ember között, és ez külső szemmel könnyen összetéveszthető a szerelemmel. Persze nem mindig látják rosszul az emberek, és valóban van olyan, hogy gyengéd érzelmek alakulnak ki. Petivel egy nagyon szoros barátság szövődött közöttünk. Örökre összekötnek minket a közös élmények, és ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, ez nagyon erős köteléket teremtett“.

Bevallotta, idén csak magára és a karrierjére szeretne koncentrálni. „Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam. (…) Soha nem állt tőlem távol, hogy egyszer anyuka legyek, szeretnék majd kisbabát, családot, de jelen pillanatban mindez távolinak tűnik” – jelentette ki a Dancing with the Stars táncosnője, akinek a tánc mellett nem titkolt vágya a műsorvezetés is.

Stana Alexandra a táncos show-műsornak egészen a döntőjéig menetelt Marics Petivel. A párosról sugárzott, hogy megvan köztük a kémia. Sőt sokan úgy vélték, éppen a ValMar énekese miatt szakíthatott a táncosnő és akkori párja, Meggyes Dávid, a kommentelők szerint ugyanis akkor is sokat ölelgették egymást, amikor a produkció azt éppen nem kívánta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top