nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra az egyéjszakás kalandokról

Egyéjszakás kalandjáról vallott kamerák előtt Stana Alexandra

Kínos randiban is volt része a profi táncosnőnek.

A Dancing with the Stars 6. adásának az “Egyéjszakás kaland” a tematikája, aminek kapcsán Marics Peti és Stana Alexandra is meséltek személyes élményeikről. A táncospár az “Én még soha nem…” játék kapcsán osztották meg a történeteiket.

Stana Alexandra

Stana Alexandra és Marics Peti szambázik a DWTS 5. adásában – Fotó: Sajtószoba

Kiderült, hogy Stana Alexandra még sohasem hagyta ott randipartnerét az első randin azért, mert nem úgy nézett ki, mint a képein. Az viszont előfordult, hogy azért jött el a randi közepén, mivel az illető nem volt olyan szórakoztató, mint ahogy írásban. “Számomra ez tök nagy csalódás, mert rájössz, hogy amikor pötyögtök, akkor van ideje kigondolni, hogy milyen frappáns válasszal rukkoljon elő, és aztán élőben találkoztunk, és amúgy ilyen kuka volt. Nem szólalt meg” – panaszolta a versenytáncos.

Alexandra azt is bevallotta, hogy volt már része egyéjszakás kalandban, viszont nem olyan körülmények között, hogy  buliból távozott egy ismeretlennel.

Nekem olyan egyéjszakás kalandom nem volt, hogy idegennel, tehát maximum olyannal volt, akit már régebb óta ismertem. De olyan, hogy random egy emberrel egy bulin… olyan nem volt” – mesélte.

Stana Alexandra amúgy boldog párkapcsolatban él már lassan két éve Meggyes Dáviddal. Hamar összeköltöztek, de a házasság – mint mondják – annyira egyikük számára sem fontos, hiszen nem „ez határozza meg a kapcsolatukat”. A gyerekvállalásról azonban már szó volt közöttük. “Szeretnék egy kislányt, Alexandra is nyitott rá. Hál’ Istennek, ahogy említem, rögtön elmosolyodik; ennél nagyobb visszajelzés nem is kell nekem” – vallotta be pár hónapja a táncosnő párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top