nlc.hu
Baba

Stana Alexandra és Meggyes Dávid családot alapítanak

Stana Alexandra és Meggyes Dávid kislányt szeretnének

A házasság nem foglalkoztatja őket, de a gyerekvállalásról már sokat beszélnek.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid kicsivel több, mint egy éve jöttek össze, miután utóbbi elvált a feleségétől, Horváth Grétától. Hamar össze is költöztek és nagyon harmonikus a kapcsolatuk: annyira, hogy már a gyerekvállalásról is szó esett.

Szeretnék egy kislányt, Alexandra is nyitott rá. Hál’ Istennek, ahogy említem, rögtön elmosolyodik; ennél nagyobb visszajelzés nem is kell nekem. Valamiért régóta azt érzem, hogy lányos apuka leszek. Látom a nővéremnél, hogy milyen szeretettel és tisztelettel viszonyul édesapámhoz egy életen át. Én is arra vágyom, hogy legyen egy kis szerelmem, aki remélhetőleg hasonlít majd a páromra

– mesélte a hot! magazinnak Meggyes Dávid, majd a párja vette át a szót, aki elárulta, már a családja is gyakran faggatja a gyerekkérdéssel kapcsolatban.

Meggyes Dávid és Stana Alexandra

Fotó: Trenka Attila

„Izgulok, hogy ha mégis kisfiú lesz, annak is örüljünk” – árulta el a táncosnő. Hozzátették, a házasság annyira nem fontos egyikük számára sem, hiszen nem „ez határozza meg a kapcsolatukat”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top