nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra és Meggyes Dávid egyéves évfordulója

Stana Alexandra csodás szerelmi vallomással üzent a párjának, Meggyes Dávidnak

Posztban osztotta meg a közös emlékeiket a táncosnő.

Csodás szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán Stana Alexandra, aki egy éve alkot egy párt Meggyes Dáviddal. Mint a Blikk megjegyzi, a szerelmük mindent elsöprőnek bizonyult, mert feladták a korábbi életüket, az élet pedig őket igazolta, hiszen még mindig együtt vannak. Ráadásul időközben már össze is költöztek.

Stana Alexandra

Stana Alexandra és párja, Meggyes Dávid – Forrás: Instagram / @alexandrastana.official

A táncosnő szerelmes sorokkal üzent az évfordulójuk kapcsán a párjának, felsorolva a közös emlékeiket. Sőt eddig még nem posztolt, közös, szerelmes fotókat is közzétett.

„Egy év alatt: 0 elfelejtett kávé+reggeli üzenet, 0 szökési kísérlet, 0 tányértörés, 0 elmismásolt jóéjt puszi, 0 elfelejtett ígéret, 13 idegösszeomlás, szabad éneklés, 9 hangos szóváltás, 19 teljesített táncóra, legalább 50 gól (de ki számolja) 4 sírás, végtelen nevetés, négy évadnyi Netflix, megannyi Noir, 100, 100, 100 szeretet. Ez vagy Te. Ezek vagyunk mi. Az ellenpólusok. Köszönöm, hogy vagy!” – írja Stana Alexandra.

Mint arról korábban beszámoltunk, nagy jelentőséggel bírt a karácsony Stana Alexandra és Meggyes Dávid számára, mivel ez volt az első közös ünnepük. A táncművész az esetleges karácsonyi lánykérésről akkor így nyilatkozott: „Ha sor kerülne rá, biztosan boldog lennék, ha nem, akkor sem leszek szomorú. Nem érzem prioritásnak, hogy egy gyűrű kerüljön a kezemre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top