nlc.hu
TV-sztárok

Hatalmas koncentre készül a VALMAR

„Összetartás, támogatás, ez erről szól” – Papp Szabi és T. Danny csatlakozik a VALMAR-hoz

Fergeteges hangulatú, interaktív koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Sztárvendégként érkezik Papp Szabi és T. Danny a VALMAR május 19-i koncertjére, az első hazai Red Bull Jukeboxra, ahol a közönség dönt! Már online lehetett szavazni, hogy a srácok milyen stílusban és milyen dalokat adjanak elő, de a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is lesz még lehetőség beleszólni a koncert alakulásába.

VALMAR, Papp Szabi és T.Danny

Fotó: Pálfi Balázs

2023. május 19-én este debütál Magyarországon a Red Bull Jukebox. Az esemény nagy dobása, hogy az előadók, Marics Peti és Valkusz Milán szinte minden lépését a közönség irányítja. A koncerten a VALMAR számai mellett feldolgozások és újrahangszerelések is hallhatók lesznek majd. Az interaktivitás a koncerten különleges LED-karkötők segítségével történik, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhattak az érdeklődők. Jön a 80’s pop stílusú ‘Úristen’, a rockabilly ‘Álmatlan esték’, hallhatjuk a fiúk átdolgozásában a Tankcsapda ‘Mennyország tourist’-ját, és lesz country stílusú ‘Bombázó’ is.

A meglepetéseknek pedig ezzel korántsem lesz vége, a srácokhoz csatlakozik az estén T. Danny és a nagyágyú, Papp Szabi is. „Amikor Marics Peti megmutatta a Magány vagány című számukat, a teljes rock and roll vonalra felcsillant a szemem, ekkor került szóba a Margit-szigeti koncertjük is. Megtiszteltetés, hogy engem kért meg, nekünk, tapasztaltabb zenészeknek pedig kutyakötelességünk biztosítani, hogy jól szórakozzanak a fiatalok, beleértve Marics Petiék közönségét is. Kérdeztem is, hogy biztos engem akarnak-e, nem valami fiatalabb kollegát, de Peti rávágta, hogy te kellesz, nyomjuk a rock and rollt!” – árulja el Szabi.

T. Danny elmondta, hogy a közös dalukat még sosem adták elő élőben Petivel és Milánnal, úgyhogy ez nekik is új helyzet lesz. „A zenekar készül, mi pedig igyekszünk a legjobbat nyújtani a srácokkal. Szerintem a közönség imádni fogja. Ilyen rendezvény még nem volt itthon, úgyhogy mindenképp egy új és maradandó élmény lesz annak, aki eljön. Hatalmas színpad, elképesztő látvány és persze mi… Összetartás, támogatás; ez erről szól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top