nlc.hu
TV-sztárok

Régi videó Marics Petiről és Valkusz Milánról

Nem hiszed el, hogy ezen a videón Marics Petit és Valkusz Milánt látod!

A fiúk nagyon régóta jó barátok és legalább ennyi ideje együtt is zenélnek.

A Valmar nevű duó az utóbbi két évben lett nagyon népszerű, ez pedig leginkább több milliós elérésű dalaiknak és tévés szerepléseiknek köszönhető. Marics Peti és Valkusz Milán azonban nagyon régóta jó barátok és együtt is zenélnek, a kezdetektől fogva ezen a néven. Annak idején még nem voltak olyan eszközeik, amelyek most rendelkezésükre állnak, viszont már akkor is szórakoztatták a követőiket, erre pedig videós bizonyíték van.

Ahogy az a felvételen látszik, hosszú évekkel ezelőtt készült, nemrég azonban úgy döntöttek, újraalkotják a videót és ugyanazzal a szöveggel felvették, majd posztolták az oldalaikra, ami hatalmas sikert aratott a közösségi médiában. 

A fiúk egyébként 2019 körül kezdték aktívan is használni az Instagram-oldalukat, így nagyon régi képeket nem találhatunk róluk, viszont a nagy sikerű Úristen című dal promójaként megosztott egy ilyen fotót Valkusz Milán.

Mindketten szerepeltek már különböző műsorokban, Marics Peti számára azonban a Sztárban sztár jelentette az igazi áttörést, ennek kapcsán ismerte meg az egész ország.

Marics Peti

A TV2 Sztárban sztár című műsorának felvétele (Fotó: Birton Szabolcs)

Pár hónappal később együtt tűntek fel az Ázsia Expressz című műsorban, ahol nagyon jól szerepeltek, és gyakorlatilag kivétel nélkül csakis jó véleményeket fogalmaztak meg róluk a nézők.

Marics Peti és Valkusz Milán Ázsia Expressz

Fotó: TV2

Ma este pedig indul a Sztárban sztár, amelyben immár mindketten részt vesznek: Marics Peti a zsűriasztalnál kapott helyet, míg Valkusz Milán a színpadon versenyez a többi előadóval. 

„Megkaptam ezt a megtisztelő feladatot, hogy beüljek egy zsűriszékbe, biztos nagy falat lesz és meg kell ugrani. Remélem, az adások végére el tudom nyerni a nézők bizalmát és meg tudom oldani, hogy ne úgy gondoljanak rám: »mit keres ott ez a kis hülye gyerek«. (…)Eszméletlen nagy utazás ez. Belegondolni abba, hogy a háttérben is mennyi minden történt azóta. Nagyon jó érzés nekem, hogy az összes lépcsőfokot meg tudtam nézni ebben a műsorban. Nagyon régi álmom volt, hogy valamikor szívesen okoskodnék a zsűriszékben”mondta a zsűrizésről Marics Peti.

Sztárban sztár 9. évad

Fotó: Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top