nlc.hu
Sztárok

Marics Peti ilyen zsűrinek készül

Marics Peti a Sztárban Sztárról: „Régi álmom, hogy szívesen okoskodnék a zsűriszékben”

Hatalmas utazásként éli meg ezt a műsort.

Marics Peti tavaly megmutatta a Sztárban sztár című műsorban, milyen sokoldalú előadó. Ugyan sikerült eljutnia a döntőig, ahol mostani kedvesével, Tóth Andival duetteztek, a versenyt nem nyerte meg. Idén azonban visszatér, ezúttal viszont a zsűrik között foglal majd helyet Andival. 

Marics Peti

Marics Peti (Fotó: TV2)

A VALMAR duó tagja elárulta, hogyan készül az újabb feladatra. 

„Megkaptam ezt a megtisztelő feladatot, hogy beüljek egy zsűriszékbe, biztos nagy falat lesz és meg kell ugrani. Remélem, az adások végére el tudom nyerni a nézők bizalmát és meg tudom oldani, hogy ne úgy gondoljanak rám: »mit keres ott ez a kis hülye gyerek« – magyarázta Peti, majd kitért arra is, most egy álma fog valóra válni. – Eszméletlen nagy utazás ez. Belegondolni abba, hogy a háttérben is mennyi minden történt azóta. Nagyon jó érzés nekem, hogy az összes lépcsőfokot meg tudtam nézni ebben a műsorban. Nagyon régi álmom volt, hogy valamikor szívesen okoskodnék a zsűriszékben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top