nlc.hu
Sztárok

Összejött Tóth Andi és Marics Peti?

Tóth Andi megszólalt Marics Petivel való kapcsolatáról, izzott köztük a levegő a színpadon

Lékai-Kiss Ramóna összeboronálta a két fiatal énekest.

Marics Peti Berkes Olivérként lépett színpadra a Sztárban Sztár 8. döntőjében, amikor a duettprodukciókra került sor. Tóth Andi volt a duettpartnere, izzott köztük a levegő.

Tóth Andi - Marics Peti

Tóth Andival duettezett Marics Peti – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó

A zsűriben ülő Lékai-Kiss Ramóna egyből felfigyelt a szikrára a két tehetség között.Ellentmondást nem tűrve, indiszkréten faggatni kezdte őket. Az iránt érdeklődött, hogy randizott-e már egymással a két fiatal énekes.

Én azért elvinnélek titeket egy randira. Nem tudom, hogy ez már megtörtént-e vagy, hogy itt el akarjátok-e mondani. Randizni randiztatok már amúgy?” – kérdezett rá, mire Tóth Andi csupán annyit mondott: “Nem“.

Lékai-Kiss Ramóna nem hagyta ennyiben: “És fogtok?

Tóth Andi erre sejtelmesen csak annyit mondott, hogy ő Ramónára vár. 

Tóth Andi a Sztárban Sztár online riporterének, Budavári Fülöpnek is reagált a Marics Petivel való esetleges kapcsolatára, amit Lékai-Kiss Ramóna vetett fel. Elmondása szerint nagyon jó volt közöttük a kontaktus. “Igazából a Peti ugyanolyan energiabomba mint én, ilyen szempontból teljes mértékben működött. Inkább az volt a lényeg, hogy visszább kellett őt fogni, hogy az Olivérre hasonlítson. Én nagyon élveztem” – vallotta be az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top