nlc.hu
Sztárok

Trap kapitány Tóth Andival való kapcsolatáról

Reagált a Tóth Andival kapcsolatos pletykákra Trap kapitány

Mindent tisztázott a zenész. Kiderült, mi van valójában közöttük.

Egyes híresztelések szerint féltékenység állhat Tóth Andi és Marics Peti szakításának a háttérében. Többen már összeboronálták Marics Petit Gubik Petrával, míg Tóth Andit Trap kapitánnyal, mivel az énekesnő Molnár Tibi teljesítményét egy-egy produkciója után az egekig magasztalja. Trap kapitány gyakran kerül a veszélyzónába, ám Tóth Andi minden alkalommal kiáll mellette, kijelentéseitől a zenész néha zavarba is jön.

Trap kapitány és Tóth Andi

Trap kapitány és Tóth Andi barátsága régóta tart, még az X-Faktorban ismerték meg egymást – nlc-montázs, Fotók: Sajtószoba

Molnár Tibi most úgy érezte, meg kell szólalnia, hogy tisztázza, mi van közöttük. “Kiskora óta ismerem Andit. Nem tetszik az, ahogy a bulvár kezeli ezt a magánügyet. A mi ajtónk mindig nyitva áll számára” – reagált közösségi oldalán egy Kérdezz-Felekben az énekesnő szakítására.

A zenész egyébként 2020. óta boldog párkapcsolatban él a 9 évvel fiatalabb párjával, Gáfor Déliával, akivel együtt szerepelt a TV2 Love Bistro című gasztro-reality műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top