nlc.hu
Sztárok

Trap kapitány a szerelmi életéről

Trap kapitány 10 évvel fiatalabb barátnőjéről: „Amióta együtt vagyunk, rengeteg közös kihívás elé nézhettünk”

A mai napig életben tartják a tüzet.

Trap kapitányt, azaz Molnár Tibort sok évvel ezelőtt Tóth Gabi barátjaként ismerte meg a nagyközönség. Miután a pár szakított, az előadó magánéletéről kevés szó esett. Most, hogy a Sztárban Sztár című műsorban hétről hétre sikeresen veszi az akadályokat, mesélt egy keveset a szerelmi életéről

Trap kapitány

Trap kapitány (Fotó: Schumy Csaba)

A majdnem tíz évvel fiatalabb Déliával három éve alkotnak egy párt, mégis olyan, mintha még mindig a kezdeti hónapokban járnának.

„A kapcsolatunkat frissnek és megújulónak nevezném. Azért sikerül fenntartani az érdeklődést ennyi év után is, mivel amióta együtt vagyunk, rengeteg közös kihívás elé nézhettünk. Volt a koronavírus, voltak családi nehézségek is, illetve a munka sem engedte, hogy annyi időt töltsünk egymással, amennyit szeretnénk. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy soha nem unjuk meg egymást! Nagy ritkaság, ha van egy egész napunk, amit együtt tölthetünk – mesélte a HOT! magazinnak Trap kapitány, aki hozzátette, nagyon hamar megtalálták az összhangot kedvesével. – Délia fiatalabb, huszonnégy éves, én most leszek harminchárom. Még a szüleinél élt, amikor megismerkedtünk. Ha nem is az első pillanattól, de úgy alakult, hogy hozzám költözött. Azért is éreztem, hogy ő lesz a társam, mert szinte mindenről ugyanazt gondoljuk. Az is érdekes, hogy idáig egy-két évvel idősebb barátnőim voltak, és mindig azt éreztem, hogy felnőttek, közben pedig az igazán fontos dolgokban gyerekesek; Déliánál pont fordítva van, semmiben sem különbözünk. Ő is inkább magának való lány, nem az a bulizós fajta. Talán abban tűnök másnak, hogy kiskoromban kifejlődött egy másik énem, aki egy zöld, hegyes fülű szörnyeteg, aki az éjszakában is ott van a társaság középpontjában, ez pedig Trap kapitány.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top