nlc.hu
TV-sztárok

A Kids' Choice Awards várományosai

A VALMAR és Szoboszlai Dominik is versenyez a gyerekek szeretetéért

Látványos mutatványok, slime-okádó sárkány és egyéb szórakoztató jelenetek jellemezték idén is a Nickelodeon Kids’ Choice Awards gáláját.

Harry Styles bizonyult a legsikeresebbnek a tinédzserek szavazatai alapján kiosztott Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjátadón. A popzenész nemcsak a Kedvenc férfi előadó és a Kedvenc dal, de brit származása révén a Kedvenc nemzetközi sztár kategóriájában is győzedelmeskedett. Mögötte Taylor Swift, a Wednesday és a High School Musical: A musical: A sorozat büszkélkedhet még 2-2 elismeréssel. A léghajószobrokat olyan világsztárok vihették haza idén, mint Dwayne Johnson, Selena Gomez, Millie Bobby Brown, a BTS együttes, Serena Williams, valamint LeBron James.

Több évtizedes komikusi teljesítményéért tüntették ki Adam Sandlert, akit a humor trónján egy hatalmas adag slime fogadta jutalomként. Egy fiktív karakter pedig életműdíjat kapott; a Transformers: A fenevadak kora szereplői, Anthony Ramos, Dominique Fishback és Pete Davidson prezentálták a díjat, amely az autobotok vezérét, Optimust ismerte el.

A díjátadó tele volt idén is emlékezetes momentumokkal; a legtöbbjük nem meglepő módon zöld színben úszott. A márciusban érkező Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című film sztárjait, Michelle Rodriguezt és Chris Pine-t egy trutyit okádó sárkány borította be, míg A kis hableány élőszereplős verzió leendő Ursuláját, Melissa McCarthyt egy slime-mal teli medencébe pottyantották. Az est házigazdái Charli D’Amelio TikTok-sztár és Nate Burleson futballjátékos voltak.

A magyar tinik elismerésére hazai sztárok is számítanak. Az idei shortlisten a VALMAR, vagyis Valkusz Milán és Marics Peti duója, Szoboszlai Dominik labdarúgó, valamint a TikTok platformjának itthoni legnépszerűbb személyiségei, Forstner Csenge és WhisperTon versengett a rajongók szavazataiért. Hogy végül melyikük tudta mozgósítani a legtöbb rajongót, március 8-án 18:00-tól a Nickelodeon csatornáján kiderül.

VALMAR marics peti valkusz milán

Fotó: Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top