nlc.hu
TV-sztárok

Közös fotókat posztolt Tóth Andi és Marics Peti

Közös fotókat posztolt Tóth Andi és Marics Peti

Tóth Andi bátyjának az esküvőjén jártak.

Tóth Andi még augusztusban volt koszorúslány egy esküvőn, ahová nem meglepő módon a párja, Marics Peti is elkísérte. Úgy fest, a lagziról azóta a profi fotók is megérkeztek, a minap ugyanis az énekesnő több új képet is közzétett, melyeken más résztvevők mellett a VALMAR énekesével is láthatóak.

Tóth Andi Marics Peti

Fotó: TV2

Lékai-Kiss Ramóna a Sztárban Sztár! tavaszi döntőjében feltette a kérdést Tóth Andinak és Marics Petinek, hogy randiznak-e. Akkor még nemleges választ adtak, júliusban azonban már szájrapuszizós Instagram-sztorit tettek ki, majd pár nappal később az énekesnő a párkapcsolatáról beszélt a követőinek, igaz, a párja nevét nem mondta ki.

Augusztusban egy igen durva hangvételű, 24 óráig elérhető Instagram-történetben üzent párja rajongóinak. Azt írta, 

Gondoltam, eljut ez az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még a szőr sem nőtt ki a nunijukon, és akik most otthon vagdossák az ereiket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet.

Az énekesnő ugyanitt írt arról is, azért nem akarták nyilvánosságra hozni, hogy egy párt alkotnak, hogy mások ne mérgezzék hamis pletykákkal a kapcsolatukat. Júliusban egyébként a VALMAR énekese maga is arra kérte a rajongóit egy Insta-sztoriban, hogy fogják vissza az indulatokat.

Manuel és a Valmar szeptember közepén megjelent közös videoklipjében Tóth Andi is szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top