nlc.hu
Sztárok

Rajongói reakciók a Tóth Andi-Marics Peti szerelemre

Marics Peti rajongói teljesen kiakadtak, hogy kedvencük becsajozott – ezt üzente nekik az énekes

Immár egy párt alkot Tóth Andi és Marics Peti, kiderült a rajongók reakciója a románcról.

Mint arról beszámoltunk, összejött Tóth Andi és Marics Peti, egy szerelmes videóval tudatták, hogy egymás oldalán találták meg a boldogságot.

Tóth Andi és Marics Peti

Tóth Andi és Marics Peti között már a Sztárban Sztár alatt alakult valami – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó

Az énekesnő fel volt arra készülve, hogy negatív kritikákkal árasztják majd el a rajongói, ám meglepődve tapasztalta az ellenkezőjét – írja a Blikk. „Minden sz@rra fel voltam már készülve, ahogy általában. De arra nem, hogy az én követőim ilyen kib@szott cukik és jóindulatúak legyenek” – üzente az Insta-Story-jában.

Mint a bulvárlap megjegyzi, Marics Peti rajongói azonban nem fogadták ilyen hatalmas lelkesedéssel azt, hogy kedvencük már nem szingli. A VALMAR énekesének már arra kellett kérni a rajongóit, hogy fogják vissza az indulatokat. „Akik ilyen összeesküvés csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le! Beszélgessenek el az anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni!” – üzente Insta-Story-jában.

Marics Peti

Forrás: @mricch_official / Instagram-Story 

Olvass még Tóth Andiról és Marics Petiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top