nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti háza

Bepillantást engedett mesés otthonába Szabó András Csuti

A reggeli rutinját nézhettük végig.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina sokat dolgozott azért, hogy felépítse közös családi fészküket Szigetszentmiklóson. A válás után a luxusház lakója az üzletember maradt, aki imádja az ingatlan minden szegletét. A sztár a közösségi oldalain igyekszik a napjai jelentősebb pillanatait megmutatni követőinek. Így tett most is, amikor egy videót töltött fel arról, hogyan néz ki a reggeli rutinja.

Csuti felvételén az ágyból való kikeléstől egészen az autóval való elindulásig minden pillanatot láthatunk. A sztár korábban elárulta, hogy nagyon sokat inspirálódott a Szépítők című műsorból, aminek ő volt a házigazdája. Éppen ezért sok apróságot átértékelt, többször variált, ezért is lassabban haladt az építkezés.

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Trenka Attila)

Nagy a szerelem 

A híresség korábban még visszafogottan mesélt arról, belépett valaki az életébe, majd hetekkel később boldogan mutatta meg a nagyvilágnak szerelmét, Sudár Biankát. A pár decemberben évfordulót ünnepelt, melyről a szerelmesek így emlékeztek meg.

„Pontosan 1 évvel ezelőtt készült az első közös képünk. A legboldogabb év veled, Szerelmem” – írta Bianka a bejegyzésében, melyhez Csuti annyit kommentált: „Köszönöm, hogy vagy nekem! Szeretlek!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top