nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina az elmúlt évekről

Kulcsár Edina válásról, önképről, illetve új házasságáról is vallott: „Testképzavarral küzdöttem”

A háromgyerekes anyuka egy teljesen új arcát mutatta meg.

A nemrég kórházból bejelentkező Kulcsár Edina egy most megjelent interjúban őszintén mesélt arról, hogy milyen kihívások elé állítja az anyaság, és mi volt G.w.M-mel közös kapcsolatuk olyan próbatétele, amely megerősítette nem csak őket, hanem a szerelmüket is. Bár ragyog, Edina elmondta, hogy az elmúlt időszakban háttérbe szorult a nőiessége megélése.

„Nyilván próbálok figyelni a megjelenésemre, de ez nem mindig egyszerű. Viszont azt gondolom, teljesen mindegy, hogy egy, kettő vagy három gyermeked van, fontos, hogy amikor belenézel a tükörbe, úgy érezd, mindent megtettél azért, hogy jól érezd magad a bőrödben” – árulta el az édesanya, hozzátéve, hogy az évek alatt megtanulta, hogy rengeteg önbizalmat és pozitív önképet ad, ha az ember foglalkozik magával. Mint mondja, egyik fő támasza a párja.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: GLAMOUR/ Zsólyomi Norbert)

„Márk rengeteg önbizalmat ad, nem akar megváltoztatni. Néha visszanézem a régi fotóimat, elborzadva nézem, mennyire vékony voltam, amikor összejöttünk. Legalább húsz kilóval voltam könnyebb, és testképzavarral küzdöttem. Folyamatosan diétáztam, soha nem voltam elégedett. Amikor belenéztem a tükörbe, úgy éreztem, attól leszek boldog, ha minél vékonyabb vagyok.”

A híresség nem tagadja, az utóbbi években túl gyorsan történtek életében az események, házassága megromlása mellett fény derült új kapcsolatára is.

„Ebben valóban hibát követtünk el, rosszul időzítettünk. Eleve később beszéltünk a válásomról. Folyamatosan nyomozott utánunk a bulvármédia, és egy ponton sarokba szorítva éreztem magam. Nem szerettem volna, ha nem az én oldalamon, hanem egy bulvárújság hasábjain, téves információkkal tarkítva szembesülnek az emberek a ténnyel. Nem volt sok időm, hogy meghozzam a döntést: vagy megosztom én, hogy mi zajlik körülöttem, vagy megteszi helyettem más. Külső szemmel nézve megértem azokat, akikben ellenérzést váltott ki ez az egész, vállalom, túl gyorsan történt minden, de akkor, abban a helyzetben ezt találtam a legjobb megoldásnak” – mesélte a GLAMOUR magazinnak Edina, aki már nem bánja, hogy így alakult, hiszen a támadások még erősebbé tették a kapcsolatukat, és ő is erősödött.

Kulcsár Edina, Varga Márk G.w.M

Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M (Fotó: TV2)

„Korábban sokszor éreztem úgy, hogy egyedül vagyok, így kell keresztülmennem minden megpróbáltatáson, amit az élet hoz, miközben mindenki arra vágyik, hogy egy olyan kapcsolatban éljen, ahol olyan társa van, aki megérti, aki mellett nem érzi magát egyedül, aki mellett igazán nő lehet. A korábbi kapcsolataim egyikében sem találtam meg mindazt, amiben most részem van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top