nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edinát baleset érte

A kórházból jelentkezett be Kulcsár Edina

A volt szépségkirálynő otthonában sérült meg.

Kulcsár Edina másfél hónapja mondhatja magát három gyermekes édesanyának, miután világra jött G.w.M.-mel közös kislánya, Amara. Az egykori szépségkirálynővel azóta madarat lehet fogatni és sok mindenhez másként áll most, mint korábban. Edina közösségi oldalain egyre több az olyan poszt, melyben a testük elfogadására hívja fel követői figyelmét.

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

Vasárnap is büszkén mutatta meg, hogy bár még nem sikerült visszanyernie szülés előtti alakját, már kevésbé zavarja, mint korábban. Úgy véli, a plusz kilókat is büszkén lehet vállalni. Pár órával később viszont kevésbé vidám hírt tett közzé 24 óráig elérhető Instagram-történetében, amikor a kórházból jelentkezett be. 

Mellettem nem lehet unatkoznikezdte a történetét Edina, majd kiderült „csak” a lába sérült meg. – A férjecském elhozott egy gyors baleseti ellátásra, szóval megleszek. Ilyen ügyesen tudok otthon közlekedni, de szerencsére nem tört el, viszont ettől függetlenül a látvány nem túl szép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top