nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina testre feszülős szettben pózolt a kamerának

„Büszkén is lehet viselni a plusz kilókat” – Kulcsár Edina testre feszülős szettben pózolt a kamerának

Májusban született meg az egykori szépségkirálynő harmadik gyermeke. Egy hónnappal később elmondta, most egy kicsit nehezebben mennek le a kilók mint első két gyermeke születése után, de – ahogyan fogalmazott – annak kell örülni, ami van. Majd azt is elárulta, már sosem szeretne olyan vékony lenni, mint régen volt, néhány nappal ezelőtt pedig egy testre feszülő szettben meg is mutatta, hogyan  is néz ki most. 

Ezt egy újabb poszt követte,  amiben köszönetet mondott a követőinek.  „Lehet takargatni, de büszkén is lehet viselni a plusz kilókat. Én egyelőre inkább a takargatós kategóriába tartozom, de egyre inkább merek felvenni testhezálló ruhadarabokat is, amit a támogató közösségemnek köszönhetek! Nektek! Az önelfogadás mindig könnyebb, ha az ember külső pozitív visszajelzéseket is kap” – írta a poszt mellett. 

Kulcsár Edina azt is megjegyezte, sok szempontból egy nagyon károsnak találja közösségi platformokat, bár persze van jó oldaluk is.

„Csak rajtunk áll, hogy melyik oldalra helyezzük a nagyobb fókuszt. Én a pozitív oldalát választottam már évekkel ezelőtt is, és az alakommal kapcsolatban is erre támaszkodom most. Jó úton járok abban, hogy elfogadjam ami van, de ettől függetlenül tenni szeretnék azért, hogy egy kicsit jobban érezzem magam a bőrömben. Nagyon fontos, hogy ne bántsuk, hanem támogassuk egymást. Azt adjuk, amit visszafele is szívesen fogadnánk!” – tette hozzá.

Kulcsár Edina és G.w.M

Fotó: Trenka Attila

(via Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top