nlc.hu
Sztárok

G.w.M babonás, ha születendő gyermekéről van szó

Kulcsár Edina és G.w.M ebben babonások, ha születendő gyermekükről van szó

A szépségkirálynő és rapper férje bár már nagyon várják a születendő fiúk érkezését, azt nem tagadják, hogy elővigyázatosságból nem vásárolják szét magukat a pici születése előtt.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk (G.w.M) év elején ünnepelték szerelmük második évfordulóját, és máris úton van a második gyermekük. Augusztusra várják első közös kisfiukat, akit 5 kistestvére is nagyon vár. A rapper az első perctől szerette volna, ha Edina fiút szül neki, és ez hamarosan valóra is válik.

Kulcsár Edina és G.w.M.

Kulcsár Edina és G.w.M. (fotó: FotóCentral)

„Édes, kicsi, szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az Istennek ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD, KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! KULCS, KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már három lesz” – írta a rapper az Instagramon még a nagy bejelentést követően.

Babonából várnak a vásárlással

Sok leendő szülő már a várandósság korai szakaszában elkezd mindenféle dolgot összevásárolni a születendő gyermeknek, Edina és rapper párja azonban nem így tesznek. 

Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni. Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában

– árulta el a Borsnak a rapper, aki azt is megosztotta, hogy a szülőszobában is szeretné támogatni szerelmét épp úgy, mint a kislányuk születésekor.

Nem bánja, ha a pici követi az útján

G.w.M mindezek mellett már a jövőt érintő kérdésekben is nyilatkozott:

„Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, akkor én teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, akkor szülőként maximálisan mellette álljunk s megadjuk neki azt a biztonságot, ami szükséges” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top