nlc.hu
Sztárok

Undorító beszólásokat kap Kulcsár Edina

Undorító beszólásokat kap Kulcsár Edina a legújabb fotójához

Mindenkinek meg lehet a véleménye, de a bicskanyitogató stílus itt most túlságosan messzire ment.

Kulcsár Edina már hosszú ideje kap hideget és meleget, különösen GWM-mel való kapcsolata óta szokták őt élesen bírálni. Viselkedésétől kinézetéig nincs olyan szeglete az életének, amelybe sokan ne kötnének bele, valószínűleg a legdurvábban hónapokkal ezelőtt indított, fizetős reality műsora verte ki a biztosítékot a legtöbb embernél. Ezúttal azonban a szokottnál is messzebbre ment az egyik kritizáló. Edina egy kisfiával közös fényképet tett ki Instagramra, ezen kezdte el köszörülni néhány ember a nyelvét meglehetősen kegyetlenül.

Egy, a kisfiával kapcsolatos megjegyzést időközben már töröltek az oldalról, tehát Edina jól látható, hogy olvassa az érkező megjegyzéseket. Valószínűleg kemény és fájdalmas lehetett az alábbi mondatot látnia: “Csuti egy jó apa, kár, hogy te vagy a gyerekeinek az anyja”. Természetesen sokan kifejezték felháborodásukat ezen a hozzászóláson, ami nem is csoda: akármilyen véleménnyel is van bármely ember a másikról, vannak bizonyos mondatok, melyekre nem magyarázat személyes benyomás vagy ítélet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top