nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a szülés utáni súlyáról nyilatkozott

„Sosem lennék már olyan vékony, mint régen voltam” – Kulcsár Edina a szülés után újra edzeni kezd

Kulcsár Edina nem akar hetven kiló alá menni.

Harmadik gyermeke születése után többen kritizálták Kulcsár Edinát, amiért még nem nyerte vissza a szülés előtti alakját. A modell a Blikknek elmondta, nem érti, hogy egyesek miért foglalkoznak olyan emberekkel, akiket nem kedvelnek, szerinte ez inkább az illető saját frusztrációjának a kivetítéséről szól.

„Elismerem, én sem vagyok elégedett magammal, amikor a tükörbe nézek, de ha arra gondolok, hogy három csodás gyerekem van, és nemrég szültem, azonnal megnyugszom. Az is nagyon sokat számít, hogy Márk mindig megerősít abban, hogy így is tetszem neki, ráadásul ma már egyre inkább a nőies forma a divat” – tette hozzá.

Kulcsár Edina

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Elárulta azt is, hogy az első két gyermeke születése után sokkal gyorsabban visszafogyott, és úgy tűnik, most aktívabban kell tennie érte, a napokban el is kezd majd egy online elérhető edzést.  Megjegyezte, előfordulhat, hogy a hasizma is szétnyílt, ezt a napokban fogják megvizsgálni. 

„Visszanéztem a régi képeimet, amikor 60 kiló voltam a 173 centis magasságomhoz, és sosem lennék már olyan vékony, mint akkor voltam. Most az a célom, hogy hetven kiló alá ne menjek. Igazából azt szeretném, ha a hasam lemenne és formába lendülnék, mert a gyerekek mellé aztán kell energia bőven. Abból a szempontból azonban szerencsés típus vagyok, hogy a plusz kilók arányosan oszlanak el rajtam” – nyilatkozott arról, hogy pontosan mennyit szeretne fogyni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top