nlc.hu
Sztárok

Tisztázta a szakítási pletykákat G.w.M

Bajba került G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata? Kemény választ adott a rapper

Reagált a pletykákra az egykori szépségkirálynő zenész férje.

G.w.M (Varga Márk) új dala miatt arra kezdtek gyanakodni a kommentelők, hogy gödörben a szerelmesek kapcsolata. A rapper most nyíltan üzent a rosszmájúaknak.

gwm

A szingliségről írt dal G.w.M – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mint arról beszámoltunk, megjelent G.w.M új dala, a nótához készült videoklip pedig – amelyben Gucci-kardigános és Armani-pólós vámpírrá alakul át a rapper – szinte felrobbantotta a netet (1 nap alatt már 244 ezer megtekintésnél jár).

A Single állapot című dalban szerelmi csalódásokról énekel, ezért sokaknak gyanakvásra adott okot és már a szerelmesek szakításáról kezdtek pletykálni. Kulcsár Edina férje azonban tiszta vizet öntött a Mokkában azzal kapcsolatban, van-e bármi alapja a dalszövegnek a magánéletéhez.

Nyilván vannak ezek a megokosodott kommentelők, akik azt gondolták, hogy szakítottunk az Edinával és ebből fakad ez a dal. Attól függetlenül, hogy egy csodálatos, harmonikus családi életet él az ember, igenis vannak olyan témák, amiket meg tud úgy fogalmazni egy előadóművész, egy dalszerző, hogy az aktuális helyzetben lévő ember tudjon vele azonosulni. Egy egy abszolút hétköznapi téma, amiről írtam ezt a dalt” – magyarázta G.w.M, hozzátéve: a múltbeli impulzusokból, a közvetlen környezetből táplálkozik dalírásnál, illetve a jelenlegi impulzusokból, amikkel találkozik és szembesül.

Arra a kérdésre, hogy a feleségével is megbeszéli-e a klipjei tematikáját, Edina is ott van-e forgatásokon, a következőket árulta el a rapper: “Persze, ő az első, aki mindent is hall. Vele beszéltem meg most is legelőször. (…) El is várom, hogy beleszóljon. Nagyon érdekel a véleménye, adok rá. Nyilván kreatív és okos.”

Most már helyén van a magánélet, nagy boldogság van és szeretet, és most jön az, hogy melózom” – jegyezte meg a karrierjéről G.w.M.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top