nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a negyedik gyereke érkezéséről

„Kemény lesz, sokan nem is vállalnák be” – Kulcsár Edina megszólalt a negyedik gyerekéről

A modell elárulta, hogy mindig is nagy családra vágyott, és nagyon örül, hogy ez megadatik neki.

Kulcsár Edina és G.w.M. múlt héten jelentették be, hogy második közös gyereküket várják. Már azt is tudni, hogy Edina a negyedik hónapban van, és a kisfiú különleges nevet fog kapni.

A közösségi oldalukra posztolt bejelentéshez rengeteg lájk mellett számos gratuláció érkezett, de sokan kérdéseket is feltettek, amelyek egy részére Edina válaszolt is, és azt is elárulta, hogy augusztusban érkezik a baba. 

A születendő kisfiú a sztárpár második, Kulcsár Edinának pedig a negyedik gyermeke lesz. A legkisebb, Amara kilenc hónappal ezelőtt született, ezért többen megjegyezték, hogy nehéz időszak előtt áll a modell, mert kicsi lesz a korkülönbség a testvérek között. „Jobb a kis korkülönbség! Az eleje nehéz, de a gyerekek szempontjából meg szuper lesz.”

Kulcsár Edina és G.w.M.

Kulcsár Edina és G.w.M. (Fotó: TV2)

Az egyik kommentelő amiatt aggódott, hogy ez lesz Edina negyedik császármetszése, és csak pár hónap telt el az előző óta. Az édesanya azonban megnyugtatta, hogy „semmi baj nem lesz”.

Volt, aki azt vetette fel, hogy amikor mindenki együtt lesz – beleértve Edina előző párjától, Csutitól született gyerekeket is –, akkor majd hat gyerekkel kell foglalkoznia, ami „kemény menet” lesz.

„Mi nagyon szerettük volna, hogy minél hamarabb legyen egy kistesója Amarának, és már nagyon várom ezt az időszakot is. Lehet, hogy kemény lesz, és sokan tudom, hogy nem is vállalnák be, de én nagyon terhelhető vagyok és folyton pörgök. A gyerekeimnek és a családomnak élek. Mindig nagy családra vágytam, és nagyon örülök, hogy megadatik ez a csoda, hogy 4 gyerekes anyuka lehetek. Nyilván én vagyok az anyuka, így leginkább én foglalkozom a gyerekekkel, de itt a családom is, akikre maximálisan számíthatok.”

(Blikk/nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top