nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina gyerekei előtt is titkolozott

Kulcsár Edina a gyerekei előtt is titkolta, hogy ismét babát vár

Lehet félt, hogy elszólják magukat.

Jó ideje sejtették a rajongók, hogy Kulcsár Edina ismét várandós, ám G.w.M. és az egykori szépségkirálynő csak a minap jelentették be, hogy igazak a pletykák. Mint kiderült, Edina már 15 hetes terhes, ráadásul kisfiút hord a szíve alatt. 

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem!  KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz” – írta az Instagram-oldalára a rapper. Márk és Edina családja az új gyermekkel immáron 8 főre bővül. 

A story.hu úgy tudja, Edina még a gyerekei, Nina és Medox elől is titkolta, hogy újabb kistesójuk érkezik. A lap arra gyanakszik, a kismama azért nem mondhatta el gyerekeinek a várandósságát, mert attól tartott, izgalmukban talán hamarabb elszólják magukat a kelletténél. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top