nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és G.w.M. második babája

Különleges nevet kap Kulcsár Edina és G.w.M. második babája

A pár azt tervezi, hogy csak a gyerek megszületése után fedik fel a döntésüket, de abban biztosak, hogy nem hagyományos nevet fognak választani.

Sokáig titkolták, de a napokban Kulcsár Edina és G.w.M. elárulták, hogy második közös gyereküket várják, az egykori szépségkirálynő már 15 hetes terhes egy kisfiúval.

Edina most a közösségi oldalán osztott meg pár rajongói kérdést, amelyekre válaszolt is. Volt, akit az érdekelt, hogyan tudta „eldugni” a hasát, pedig posztolt mostanában is.

„Anyukám segített, aki tudja, hogy honnan kell fotózni ahhoz, hogy ne látszódjon, amit nem szeretnénk, hogy látszódjon” – válaszolta Edina, bár azt hozzátette, hogy az edzéseknél ezt nehezebb volt megoldani, de egy kis fénnyel meg a ruhákkal sikerült. „Bár cserébe kaptam sok támadást, hogy dagadt vagyok” – jegyezte meg, és reméli, hogy utólag mindenki elgondolkozik, hogy nem szabad bántani a másikat, mert soha nem tudhatjuk, mi állhat a háttérben.

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

A volt szépségkirálynő elárulta azt is, hogy a negyedik hónapban van, szoptatás alatt lett terhes, és a babát nem választotta le. Mint írja, nem kifejezetten tilos a várandósság alatt a szoptatás, de a tej íze megváltozhat, és ilyenkor a baba magát választja le. Igaz, ő eddig nem tapasztalt erre utaló jelet.

Többen arra voltak kíváncsiak, hogy mi lesz a baba neve, amire Edina sejtelmesen válaszolt:

Jelenleg az az álláspontunk, hogy majd csak akkor áruljuk el, amikor már megszületett a baby, de nálunk sose lehet tudni. Igen, nagyon különleges neve lesz!

– írta az Instagramon Kulcsár Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top