nlc.hu
TV-sztárok

G.w.M. elmondta, milyen anyuka Kulcsár Edina

G.w.M. Kulcsár Edináról: „Egy igazi, csodálatos anyuka, szinte le sem teszi a babát”

Az egész család odavan Amaráért.

Májusban született meg Kulcsár Edina és G.w.M. közös kislánya, Amara. A szülők azóta minden alkalmat megragadnak, hogy egymásról áradozva elmondják, milyen jó anyuka Edina és milyen jó édesapa a rapper. 

G.w.M.

G.w.M. a Mokkában

G.w.M. most a Mokka vendégeként mesélt a családi életükről. Elmondta, mennyire veszi ki a részét a pici körüli teendőkben, milyen édesanya az egykori szépségkirálynő, és hogyan bánnak a nagytesók legkisebb húgukkal. 

„Kiveszem a részem, szerintem, amennyire lehetséges, de hát Edina egy igazi, csodálatos anyuka, szinte le sem teszi a babát. Annyira multifunkcionális, hogy igazából ő ellát akármit – magyarázta a rapper, aki azt is kifejtette, szerencsések, ugyanis Amara nagyon jó alvó, ezért tud pihenni az egész család. Ezt követően arról mesélt, hogyan viszonyulnak gyermekei Amarához. – A lányom egy igazi nővérke, neki az élete a húgocskája. A fiam most nagyon bátyus lett, ugye eddig ő volt a kisebb, a lányom az idősebb, úgyhogy ő most ezt nagyon éli. Nagyon szeretik, és hála a jóistennek, a túloldalon is ezt látom, szóval elég szépen alakult minden.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top