nlc.hu
Sztárok

G.w.M. a kislányáról

G.w.M. az apaságról: „Amara egy igazi csoda”

A rapper arra is reagált, mennyi negatív kommentet kaptak, amiért a szülőszobában táncoltak.

G.w.M. egy igazi csodának tartja Kulcsár Edinával közös kislányát, Amarát. Azt mondta, hogy a baba érkezése minden elképzelésüket felülmúlta, sőt a kislány féltestvérei is nagyon örülnek a kistesó érkezésének.

G.w.M.

Fotó: TV2

„Nagyon jól vagyunk. Egy tüneményes, egy angyal, akkor áldás az életünkben, hogy nem igaz. Még jobb lett minden, amióta ő van. Abszolút a szeretetet hozta be még jobban a házba és a szeretet övezi az egész kis családunkat – kezdte a Tényeknek G.w.M., majd reagált arra is, hogy rengeteg negatív kritika érkezett a videójukra, amikor a szülőszobában táncoltak Edinával. – Nagyon sok videót szoktunk nézni, amikor a párok szívatják egymást, vagy bármilyen szórakoztató videót készítenek. Feldobtuk egymásnak, hogy ezt meg kéne csinálni. Megcsináltuk. Nyilván van az az oldal, ahol jöttek negatív észrevételek, de sokkal több pozitív. Szerintem velünk együtt jól mulatott mindenki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top