nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a rosszindulatú emberekről

Kulcsár Edina ismét kifakadt: „Vajon rosszindulat világnapja miért nincs?”

Erről a boldogság világnapján elmélkedett.

Kulcsár Edina az elmúlt években különösen céltáblája lett a rosszakaró embereknek. Szinte felsorolni is nehéz, hogy mikor, miért kötöttek bele. Az egész akkor indult el, amikor gyermekei apját elhagyta, majd rövid időn belül G.w.M. oldalán tűnt fel. 

Kulcsár Edina

Fotó: Olajos Piroska

Hiába a rosszmájúak sorozatos beszólása, a rapper és az egykori szépségkirálynő kitartanak egymás mellett. Ráadásul, már második közös gyermeküket várják. Pontosan ennek a híre volt az, ami miatt ismét több negatív kommentet kaptak, ami felett értetlenül állnak, hiszen ki az, aki egy gyermekáldásba is beleköt? Bár kevesen tudják, de ma van a Boldogság világnapja, melynek alkalmából Edina több olyan fotót is megosztott, melyeken sugárzik a boldogságtól, ám elmélkedésében a rosszindulatú emberekhez is szólt. 

Érdekes, hogy egyes dolgoknak, érzéseknek világnapokat tűznek ki, másrészről pedig, ha jobban belegondolunk, akkor szükségszerű, hogy néha emlékeztessenek minket mindarra, ami az élet valódi értelme. Olyan dolgokra, amikbe sokszor minden egyes nap kapaszkodni kellene. A gyerekek önzetlen szeretete, mosolya, vidámsága, az idősebbek bölcs tanácsai, a ráncok mögötti hihetetlen tapasztalat, egy boldog pár, akik képesek megmutatni a világnak, hogy létezik a mindent elsöprő szerelem” – kezdte a bejegyzését Edina, hozzátéve, mindenkinek ezekre az apróságokra kéne fókuszálnia. Ezt követően kitért arra is, hogy a világ tele van rosszindulattal.

Vajon rosszindulat világnapja miért nincs? Szerintem azért, mert sokaknál ez a természetes állapot. Erre nem kell felhívni a figyelmet. Már olyannyira jelen van a világban, hogy a legtöbben már fel sem ismerik. Sem másokban, sem pedig önmagukban. Aztán lehet, hogy már tényleg olyan sok ilyen ,,beteg” ember van, hogy már ők is megérdemelnének egy ilyen világnapot. Mindenesetre, szerintem mindannyian tudjuk, hogy mire kell koncentrálnunk ahhoz, hogy jól legyünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top