nlc.hu
Sztárok

G.w.M. kiakadt

G.w.M. kiakadt, amiért bántások érték őket az új gyermekáldással kapcsolatban

Nem érti, egy ilyen témában hogyan nyilvánulhatnak meg az emberek ilyen rosszindulatúan.

A minap örömmel jelentette be G.w.M. és Kulcsár Edina, hogy kilenc hónnap lányuk, Amara megszületése után, az egykori szépségkirálynő ismét várandós. A rapper a legnagyobb boldogsággal beszélt arról, hogy minden álma teljesült, amiért egy második fiúval is megáldotta őt Isten. 

G.w.M.

Fotó: Instagram

24 óráig elérhető Instagram-történetében megköszönte a rajongóinak a rengeteg gratulációt és jó kívánságot, azonban nem tudott elmenni szó nélkül azok mellett, akik még egy gyermekáldásba is belekötnek. 

Megérkeztek a nagyon okos, megmondó emberek is, akik egy gyermekáldásról is tudnak negatív véleményt alkotni, negatív stílusban megnyilvánulni. Ezeket az embereket nagyon sajnálom, mert ez pontosan tükörkép arra, hogy milyen szinten tart az életük, meg az érzelmi intelligenciájuk, illetve a sima intelligenciájuk. Amikor megjelentek a kamu hírek, hogy pszichiátrián vagyok és megvertem Edinát, egyébként is nagyon boldogok vagyunk, de most kimagaslóan boldogok, szóval ennyire lehet adni a kamu, álszent hírekre. Akik ilyen helyzetben is tudnak negatívan megnyilvánulni, nézzenek magukba. Az irigyeknek innen is csók és ezer ölelés, a rosszindulatúaknak: nagyon cukik vagytok, nem véletlenül van az, hogy pötyögtök a kis szobából rossz dolgokat. Elkéne gondolkodni magatokon, mert nagyon gyengék vagytok. Az irigység, az betegség

 – fogalmazott a rapper. 

Edina és Márk családja egyébként az új gyermekkel 8 főre bővül, ugyanis Edinának van már két gyermeke előző házasságából, ahogyan Márknak is kettő van volt kapcsolatából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top