nlc.hu
TV-sztárok

Kulcsár Edina reagált a megveréséről szóló pletykákra

Kulcsár Edina: „Ki az az idióta, aki ilyen abszurd dolgokat talál ki rólunk?”

Kulcsár Edina és G.w.M is reagált azokra a pletykákra, amik a napokban kezdtek terjedni róluk.
Kulcsár Edina

Néhány napja a Redditen szárnyra kapott egy pletyka, miszerint G.w.M bántalmazta a feleségét, Kulcsár Edinát. Állítólag az egykori szépségkirálynő édesanyja, Jakab Krisztina hívta ki a rendőrséget, majd a rappert elszállították a helyszínről. Mivel több olvasó is megkeresett minket a pletyka kapcsán, tegnap megkerestük Edina édesanyját, aki többek között elmondta: „Hazugság ez az egész! Edinát senki sem bántalmazta.”

Jakab Krisztina lapunknak elmondta azt is, hogy felháborítja, hogy az interneten ilyen mocskolódások terjedhetnek büntetlenül, majd hozzátette, nagyon szereti vejét.

Nagyon szeretem Márkot, főleg azért, mert látom, hogy mennyire szereti a lányom és azt, hogy milyen jól bánik vele.

„NONSZENSZ!”

A pletykával kapcsolatban ma este – nagyjából egyidőben – közösségi oldalán megszólalt G.w.M és Kulcsár Edina is, aki egyébként hosszú napok óta nem posztolt az Instagram-oldalára. Az egykori szépségkirálynő hosszú posztjából kiderült, Márkkal az utóbbi napokban tudatosan vonultak vissza a közösségi médiás szerepléstől; elmondásuk szerint ezzel szerették volna megkoronázni azt, hogy

jól vagyunk. A lehető legnagyobb szeretetben és boldogságban éljük a mindennapjainkat.

Edina a poszt elején leírta, hogy rettenetesen gáznak tartja, hogy ezt a posztot közzé kell tennie, de mint írta, erős presszió volt rajta, hogy mindezt megtegye. „Milyen világban élünk, hogy ilyen büntetlenül megtörténhet?! Elég sűrűn becsületsértésnek és rágalmazásnak vagyunk kitéve. Ha véletlenül el is jut hozzánk egy hír, amiktől egyébként tudatosan elzárkózunk, akkor próbálunk ezekkel nem is foglalkozni, de ma már azt is megkaptam, hogy ha nem reagálok erre, az egyenlő azzal, hogy elismerem, hogy a hír igaz!”

Az ex-szépségkirálynő úgy véli, vagy egy mentálisan küzdő vagy egy unatkozó ember áldozatai lettek férjével.

Azt is hallottam, hogy ez a történet egy olyan embertől származhat, aki a pszichiátrián dolgozik, és ő „látta” az én férjemet és hallotta, hogy azért van bent, mert engem „megvert.” Ha ezt tényleg így látta, ez a nagyon „figyelmes” ottdolgozó, akkor csak az lehet a magyarázat, hogy ő is egy pszichiátriai eset és mást lát, mint ami a valóság (ez esetben jobbulást kívánok neki), vagy egész egyszerűen ez egy unatkozó ember, akinek feltehetőleg nem vagyunk szimpatikus, így kitalált egy szaftos történetet és elkezdte híresztelni, mert jó érzéssel töltötte el…Felháborító, hogy a férjemről (aki számomra tökéletes) ilyen mocskolódó hazugságok terjednek.

A teljes bejegyzést ITT lehet elérni. 

A pletykára egyébként G.w.M is reagált; Instagram-oldalán élő videóban mondta el, mit gondol azokról, akik a Redditen terjesztenek róla és családjáról igaztalanságokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top