nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina reakciója

„Legjobb tudomásom szerint én nem vagyok cigány” – mondta a legújabb támadásokra Kulcsár Edina

Igyekezett nem lesüllyedni a kommentelő szintjére.

Február végén jelentette be Kulcsár Edina és G.w.M., hogy második közös gyermeküket várják. Amara tavaly nyáron jött a világra és úgy hírlik, Edina ezúttal kisfiút hord a szíve alatt.

Kulcsár Edina

Fotó: Olajos Piroska

Természetesen nehezen állják meg, hogy boldogságukat ne kürtöljék világgá, ám nem csoda, hiszen a rapper elárulta, minden álma egy második kisfiú volt. „Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem!  KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz” – írta a rapper az örömteli Instagram-bejegyzésében. Pár nappal később pedig kénytelen volt felszólalni azok ellen, akik egy ilyen áldott állapotban is támadják őket. 

Az egykori szépségkirálynő eddig hallgatott, de most egy Instagram-bejegyzésében ő is elmondta a véleményét a negatív kommentekről.

A bejelentős posztunk alatt rengeteg gratulációt kaptunk, azzal kapcsolatban, hogy hamarosan érkezik a 2. közös gyermekünk, amit próbáltam is mindenkinek egy szívvel megköszönni, így óhatatlan volt, hogy ne vegyem észre, hogy bizony vannak emberek, akik egy ilyen hír hallatán is tudnak utálkozni és negatív véleményt formálni. Volt pár ilyen, de egyet kiemelnék: ,,A cigányok már évtizedek óta így szaporodnak… Legjobb tudomásom szerint, én nem vagyok cigány, de ez a kérdés szerintem nem csak gyermekvállalás tekintetében, hanem minden más témakör tekintetében is, totálisan lényegtelen. Szerintem ember és ember van! Faji megkülönböztetés nélkül. Nem azért vállalunk még egy gyereket, mert ez valami ,,faji előírás” aminek meg akarunk felelni, hanem azért, mert nagyon szeretjük egymást és nagyon szerettünk volna még egy gyermeket aki kettőnkből van! Hatalmas az egymás és a családunk iránti elköteleződésünk és leírhatatlan a boldogságunk amiért lehet még egy gyermekünk, és általa még nagyobb lehet a családunk is

 – írta bejegyzésében Edina, melyben egy új fotót is megosztott arról, hogyan kerekedik a pocakja. A képet IDE kattintva tudod megnézni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top