nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és G.w.M. interjú

Kulcsár Edina az nlc-nek: „Voltak olyan jellegű dolgok, amik mellett már mi sem tudtunk mosolyogva elmenni”

Az egykori szépségkirálynő kivirágzott a terhességtől.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, G.w.M. alig egy hónapja jelentették be, hogy második közös gyermeküket várják. Lányuk, Amara tavaly májusban jött a világra, ezúttal pedig büszkén újságolták, Edina kisfiút hord a szíve alatt

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

A szerelmesekkel madarat lehetne fogatni a boldogságtól, amit a Glamour Women of the Year 2024-es gáláján élőben is megmutattak. Az nlc-nek sikerült egy pár szóra elkapnia a boldog szülőket. 

Életünk eddigi legjobb szakaszában vagyunk. Gyermekáldás van, kicsattanunk a boldogságtól, várakozunk, szóval jó minden” – kezdte lapunknak a rapper. Mivel a párost az elmúlt években rengeteg támadás érte, ez alól pedig második gyermekük érkezésének híre sem volt kivétel, arról érdeklődtünk, hogyan és meddig lehet ezt a rengeteg rosszindulatot elviselni. 

Próbálunk nem foglalkozni vele, de természetesen voltak olyan jellegű dolgok, amik mellett már mi sem tudunk mosolyogva elmenni. Amikor otthon fekszünk, lázas betegen és felhívnak, hogy mit csinált a férjem tegnap éjjel, miért volt ott stb. Ekkor rájöttünk, az sem megoldás, hogy otthon vagyunk és csak befelé nézünk és elzárkózunk ezek elől, mert így is, úgy is megtalál minket minden. Ha nem csinálunk semmit és nem adunk magunkról hírt, akkor még jobban elkezdik ezeket a pletykákat terjeszteni. Éppen ezért próbálunk jelen lenni, ahol tudunk, amihez kedvünk van és igyekszünk ezeket kizárni az életünkből

 – magyarázta Edina, majd férje is kiegészítette egy kis humorral. „Isten áldja meg az összes irigyem! Sas nem kap legyekre és milliomos vagyok.” 

Kulcsár Edina és G.w.M.
Megnézem
Összes kép (4)

Az egykori szépségkirálynő azt is elárulta, a negyedik terhessége az eddigi legjobb és szerencsére rendkívül jól érzi magát a bőrében. Sőt, ezúttal ameddig teheti, edzeni is fog. „Engem jelen pillanatban az edzés tölt fel. Ha tudok egy picit edzeni és eljutok odáig, néha sajnos csak heti két-három alkalommal, akkor azt érzem, hogy még több energiám van.

A fiúgyermeknek szerintem Bossnak (főnöknek – szerk.) kell lennie. Kötelező! Vezéregyéniség legyen, nyilván megpróbálom lecsiszolni a kis készségeit, próbálom kimaxolni azt, hogy minél jobb vezető legyen az életben. Mindemellett az érzelmi intelligenciája és az értelmi intelligenciája is legyen rendben. Abszolút nem félek attól, hogy fiúgyermeket kell felnevelnem, mert egyrészt nagyon jó anyukája lesz, aki sok mindent meg tud neki tanítani, amit sok férfi nem. Például kiváló üzletasszony, emellé pedig jön, hogy az apukája egy rapsztár, tehát baj nem lehet

 – fogalmazott vidáman G.w.M. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top