nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a házasságáról

Kulcsár Edina: „Megváltoztattam az életemet, emiatt pedig úgy érzem, hogy belefér még egy baba”

Úgy érzi, most mindennél erősebb a kapcsolatuk.

Kulcsár Edina és G.w.M. alig két éve vannak együtt. Ez idő alatt összeházasodtak, majd tavaly megszületett első közös gyermekük, Amara. Nem olyan régen pedig bejelentették, úton van a második közös gyerek is, ráadásul az egykori szépségkirálynő ezúttal kisfiút hord a szíve alatt. 

Kulcsár Edina

Fotó: Nagy Zoltán

Edina és a rapper kapcsolatát az első pillanattól rengeteg támadás érte, de kitartottak egymás mellett. Habár a második gyermek hírére még mindig voltak olyanok, akik belekötöttek a szerelmesekbe, mégis úgy érzik, kapcsolatuk erősebb, mint valaha. „Izgalmas évet tudhatunk magunk mögött, tele volt történésekkel. Mindketten meg vagyunk győződve arról, hogy életünk szerelmével vagyunk, emiatt sok minden magától értetődő. Amikor pár hónapja voltunk kapcsolatban, úgy éreztük, mintha tíz éve lennénk együtt, olyan tartalmasan éltük meg a hétköznapokat, és annyira egy hullámhosszon vagyunk. Olyan, mintha mindig is együtt lettünk volna. Márk mögött volt egy szép karrier, de az anyagiakat tekintve sok mindent együtt értünk el, amire büszkék vagyunk, ráadásul várandós vagyok a második közös gyermekünkkel, ami hatalmas dolog számunkra” – fogalmazott a hot! magazinnak az egykori szépségkirálynő, amit a Bors szemlézett. 

Hozzátette, egyáltalán nem volt könnyű a kezdet, mostanra viszont egy kényelmes életet tudtak kialakítani maguknak. 

Sokszor megkaptuk, hogy milyen autónk van, úgy, hogy még albérletben laktunk. Mindig is határozott elképzelésünk volt arról, hogyan szeretnénk lépegetni a közös életünkben. Mondhatni, Márk szinte mindenét otthagyta az előző kapcsolatából a gyerekek miatt, ezért sok mindent meg kellett terveznünk. Szerencsére sikerült nagyon gyorsan elérni a kitűzött céljainkat. Áprilisban lesz egy éve, hogy családi házba költöztünk. Sokkal idillibb környezet, főleg a gyerekek számára. Azóta sok mindent a nyakunkba vettünk.

Sokan kérdezték, hogy mertem bevállalni egy újabb gyereket. Nincs bennem félelem. Az első két terhességem között rettegtem, hogyan fogom lemenedzselni az életemet, de akkoriban más élethelyzetben voltam. Most egy napom 90%-ában a gyerekkel vagyok. Megváltoztattam az életemet, emiatt pedig úgy érzem, hogy abszolút belefér még egy baba, úgyhogy inkább izgatottsággal várom, hogy milyen lesz

– magyarázta boldogan a kismama, majd elárulta, mostani terhessége a legkönnyebb számára. Úgy érzi, kicsattan az energiától, ami korábban nem volt elmondható. Ráadásul mindketten nagyon örülnek, hogy Amarának lesz egy kistesója. Az interjúban Edina azt is kiemelte, Márk mellett érzi magát igazán nőnek, aki sosem spórol a bókokkal és mindig lesi kedvese minden kívánságát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top