nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és G.w.M a szülőszobán ugrált az ágyon

Szürreális a szülőszobán twerkelő, ágyon ugráló Kulcsár Edina és G.w.M

Tényleg hasznos és tájékoztató jellegű lenne az a kis táncikálós videó, amit Kulcsár Edina és G.w.M készített a szülőszobán?

Kulcsár Edina és férje, G.w.M (Varga Márk) körül mindig hullámzik a közvélemény, úgy tűnik, tényleg akármit csinálnak, az a fél internetnél kiveri a biztosítékot. Persze tudjuk, hogy kifizetődő egy celebnek az is, ha megosztó, nemcsak az, ha sokan szeretik, ám mintha a házaspár már direkt piszkálná fel a kommmentelőket. Vagy azért, mert jól szórakoznak azon, hogy kiakadnak az emberek a viselkedésükön, vagy csak tényleg ez jön belőlük, ilyen viselkedés, ami ennyire megosztja a kommentelők véleményét.

„A cringe új szintre lépett”

Az elmúlt hetek sok érdekes pillanatot hoztak a Kulcsár-Varga ház tájáról, Edina szülése és az előtte lévő pár napban szolgáltatott kontent minimum erősnek volt mondható. Kezdődött az arany babakocsival, aminek csak az óriás Gucci feliratot hiányoltuk az oldaláról és végződött azzal a videóval, amit az egyik kommentelő csak úgy jellemzett, hogy szürreális, a másik pedig azt írta, hogy „a cringe új szintre lépett”. Valóban van valami furcsa érzése az embernek, amikor nézi a szülőszobán készült videót, amelyben Kulcsár Edina és párja vadul táncolnak, mondhatjuk úgy, hogy „veretnek”, ugrálnak az ágyakon és szemmel láthatóan nagyon jól szórakoznak.

A vidámsággal és szórakozással nincs is semmi baj, hiszen tudjuk, hogy programozott császárra készültek, Edinának a videó elkészültekor nem voltak fájásai, és senki sem várja azt egy szülésre készülő pártól, hogy bús arccal mászkáljon körbe a kórházban. Mégis, valahogy olyan érzésünk van, hogy ez nem stimmel. Talán ez a fajta tánc az, ami nem illik oda? Vagy az ágyon ugrálás? Hiányzik a helyzet iránti tisztelet? A bohóckodás és viccelődés oké, de lehet azt úgy is csinálni, hogy ne az süssön belőle, hogy „nekem bármit lehet”.

Magánkórház vs. állami kórház

Nem csodáljuk, hogy visszatetszést váltott ki sok kommentelőben ez a videó, lehet, hogy pont azért, mert tudják, hogy az ő szülésélményük nem lehet ilyen felszabadult, ennyire gátlások nélküli, ágyon ugrálós, mert lassan már a saját szülésük egyetlen aspektusát sem tarthatják a kezükben: nem fogadhatnak orvost, szülésznőt, mehetnek az ügyeleteshez szülni a szétrohadó állami intézményekbe… egy rakás szorongással kell életük egyik legfontosabb eseményére készülni. A celebpáros meg ugrálhat a magánkórházban az ágyon, a választott dokival és szülésznővel, nem törődve semmivel, mert van pénz számolatlanul. Nem irigységből fáj ez a helyzet az embereknek, hanem az igazságtalanság az, amivel nehezen tudnak mit kezdeni és ami miatt nem látják annyira humorosnak a videót, mint amennyire annak szánták Kulcsárék.

Kulcsár Edina és G.w.M a Párharc című műsorban 2022-ben (Fotó: TV2)

Kulcsár Edina és G.w.M a Párharc című műsorban 2022-ben (Fotó: TV2)

A házaspár pártját fogó kommentelők között többen is annak adtak hangot, hogy milyen jó ez a videó, mert így legalább betekintést nyerhettünk a szülőszobába. És ez így tájékoztató jellegű videó. A probléma csak az, hogy a videót néző közönség, az a pár százezer szülés előtt álló anyuka semmilyen információt nem nyert ebből a videóból, csak azt, hogy létezik olyan privát, jól felszerelt szülőszoba, ami számára elérhetetlen, mert nincsenek milliói a farzsebében, hogy magánkórházba menjen.

Az persze nem Kulcsár Edina és G.w.M hibája, hogy az állami kórházak és általában a magyar egészségügy milyen ramaty állapotban van, és hogy a nőktől már elveszik a legalapvetőbb jogokat is a szülésnél. Viszont a videójukból süt, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a nők többsége egyáltalán nem ilyen körülmények között kénytelen szülni, egyáltalán nem a saját hibájából. Ezért érzik sokan azt, hogy ez a videó szürreális, nem helyénvaló. Tiszteletlen a szüléssel, a kórházi dolgozókkal (vajon ki fogja rendbe rakni a szétugrált, összekoszolt ágyat, ugye?) és a kevésbé gazdag kismamákkal szemben. Szóval végül is csak olyan, mint általában a megnyilvánulások sok más celeb influenszertől is, akik már teljesen más világban élnek, és nincs sok közük a valósághoz, úgyhogy nagyon meg sem kellene már lepődnünk. Csak reménykedni tudunk, hogy hamar eljön az idő, amikor helyreáll kicsit az értékrend és újra a valódi teljesítmény alapján fogjuk értékelni a sztárokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top