nlc.hu
Család

Kulcsár Edina szerint ilyen apa G.w.M.

Kulcsár Edina G.w.M.-ről: „Ő a nagybetűs, tipikus lányos apuka”

A rappernek mindene a kislánya.

Hat hete született meg Kulcsár Edina és G.w.M. közös kislánya, Amara. A volt szépségkirálynő azóta többször is megmutatta lányát és mesélt arról, milyen háromszoros anyukának lenni. Pár hete azt is elárulta, most nem megy olyan könnyen a fogyása, mint az előző két terhessége után, mint kiderült, ezért kapott is megjegyzéseket. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina Fotó: Trenka Attila

A héten Instagram-oldalán mutatta meg, hogy az egyik követője „undorító tehénnek” nevezte, ami mellett nem tudott elmenni szó nélkül. „Abszolút nem bántott, mert a tehén jelzőben van némi igazság, hiszen vékony sem vagyok és tejem is van” – próbálta poénra venni Edina a gonosz megjegyzést. A Tények Plusznak viszont elmondta, miért érezte azt, hogy ezt meg kell osztania. 

Amikor egy újdonsült édesanyát kritizálnak a kinézetével kapcsolatban, szerintem az egy olyan dolog, amivel kell foglalkozni, mert nagyon sokan rosszul érzik magukat a bőrükben. Azért is szerettem volna egy kicsit viccesebb köntösbe becsomagolva a világ tudtára adni, mert érdekelt, hogy ők mit gondolnak. Kell, hogy mások is lássák, ez nem gáz, amikor valakin még vannak plusz kilók vagy hurkák – magyarázta Edina, majd arról is mesélt, milyen édesapa G.w.M. – Ő a nagybetűs, tipikus lányos apuka. Egyébként elmondta, hogy erre ő is rájött. Imádja, hogy van egy fia, ő a szeme fénye, a király, a minden neki, de hogy amúgy lányos apuka, és nagyon szereti őket. És igen, hát kössék fel a lányok a gatyát, vagy a szoknyát, mert hogy kemény. Azért nem lesz ott minden megengedve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top