nlc.hu
Család

Kulcsár Edina fizetős családi realityje

Elindult Kulcsár Edina fizetős családi realityje G.w.M. kórházi kezelésével

Óriási visszhangot váltott ki az első rész, Kulcsár Edina családi reality-je kivágta a biztosítékot a követőknél.

Mit ahogy arról mi is beszámoltunk, Kulcsár Edina pár hete bejelentette, újragondolja a közösségi médiában való jelenlétét. Rengeteg követője van az egykori szépségkirálynőnek, úgy döntött, szeretne egy sokkal zártabb közegnek kommunikálni, ahol tényleg csak azok vannak jelen, akik szeretik és kedvelik, ezzel pedig kizárhatja a negatív hozzászólásokat. 

„Nem előre megtervezett történésekkel lesz tele, hanem tényleg a valóság lesz bemutatva. Az első hónapban inkább vlogszerű lesz, amin keresztül felvezetjük a mi kis családunkat, de persze már ebben is lesz bőven történés, és ezalatt az egy hónap alatt összeáll a stáb is, akikkel decembertől az első évadot fogjuk forgatni. Mintha csak egy tv-műsor lenne” – mondta korábban Edina. Majd hozzátette, az első hónapban 2000 forint lesz az előfizetés díja, később pedig 5000 forint, de akik már az első hónapban csatlakoznak, nekik marad a havi 2000 forintos díj. 

Kulcsár Edina és a valóságshow-ja

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

Már el is indult a vlog, és az első rész azonnal nagy visszhangot váltott ki: G.w.M. ugyanis kórházban van, és Edina elment meglátogatni a kislányukkal és természetesen kamerával. A zenész azonban nem akarta a felvételt, mert sem fizikálisan, sem lelkileg nem volt olyan állapotban, hogy a családi realityben szerepeljen, de Edina nem hagyta ezt annyiban, és megkérte férjét, mesélje el, miért került kórházba.

Kiderült, hogy a rapper hetekig depresszióban szenvedett, aminek következtében nemcsak felszedett 15 kilót, de a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt. Kulcsár Edina filmezése és a száját elhagyó mondatok elég nagy felháborodást keltettek a kommentelőkben. Sokaknak elfogadhatatlan, hogy Edina megosztotta ezt a videót, hiszen férje nagyon kiszolgáltatott állapotban szerepel benne – írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top