nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti nyaralni viszi új kedvesét

Szabó András Csuti: „Ez a szerelmünk egyfajta megkoronázása”

Szerencsés az a lány.

Alig pár hónapja derült ki, hogy Szabó András Csutira ismét rátalált a szerelem. Új kedvesét ezúttal óvja a nyilvánosság elől, azért egy keveset már mesélt róla, hogy a lány a mesterdiplomáját csinálja és egyelőre nagyon jól kijönnek. Fotókon sem osztotta meg, csupán két alkalommal a hölgy keze volt látható. Azonban a szemfüles rajongók hamar kiderítették, hogy a lányt Biankának hívják és 26 éves.

Csuti

Szabó András Csuti a Mokkában

Az üzletember ma a Mokka vendégeként osztott meg több információt és árulta el, nemsokára Dominikára utaznak Biankával. „Alapvetően ez az egész utazás a mi kapcsolatunknak, a mi szerelmünknek egyfajta megkoronázása – mesélte Csuti, aki hozzátette, nem élnek még együtt párjával, eddig négy nap volt a leghosszabb idő, amit együtt töltöttek, így a tíznapos nyaralás lesz az első alkalom, amikor össze lesznek zárva. – Szerintem fontos, hogy ahogy épül a kapcsolatunk, egyre több olyan programmal töltsük meg, ahol minél többet tapasztalunk a másikról.”

Csuti még mindig nem mutatta be Biankát a gyermekeinek, de ezt egyelőre kicsit a lányra is hagyja. „Mondtam neki, hogy szóljon nekem akkor, amikor ő úgy érzi, ha egyáltalán ez az érzés egy huszonéves lányban előjöhet, hogy késznek gondolja magát arra, hogy találkozzon a gyerekekkel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top